嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

想買睡袋... bb 12月尾就出世了, 有無人可以俾d意見我啊? Thanks.

大宅

I have new 0-6m Grobag sleeping bag products, good for baby:
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1164478

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Nissen / Sunny Baby / 法國 Vertbaubet
我囝囝叫 "小梓駿"、囡囡叫 "小梓妍"

別墅

初生的話...........唔知用睡袋會唔會太大呢
我bb就滿左月先用架 之前都係用包被包住
你驚佢凍可以再加張被響上面冚住佢
睡袋的話 我依家用緊長袖有封底果隻
因為佢地隻手會伸出黎 好容易凍親手同氣管
長袖就包埋隻手 保暖好d
而個底你可以買拆得果種
到佢大過左個睡袋可以當衫仔著

別墅

Grobag 0-6 mth 2.5 tog is good for winter :-P

大宅

Grobag

別墅

08年4月中BB出世,
此季節要用初生BB睡袋嗎? (用睡袋是否可減低焗親的用風險。)
還是待冬天來臨前才買?

**比D意見,謝謝!

大宅

買簿的一款睡袋就可以冬夏都穿得, 因為夏天都會開冷氣的啊~
Grobag的1.0tog
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1164478&extra=&page=1

男爵府

我想問grobag 係咪得背心, 會唔會唔夠暖? 手仔會好凍.

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

我啱啱响 高比 度買咗2.5grobag: ~$150only (唔包郵)!
不過唔知佢呢個promotion price做到幾時!

禁止訪問

珍珠宮

畀面勳章

原文章由 kerkermui 於 07-12-11 13:30 發表
我啱啱响 高比 度買咗2.5grobag: ~$150only (唔包郵)!
不過唔知佢呢個promotion price做到幾時!

高比 即係乜野? website?

有冇1.0tog架? 如果都係$150, 咁又真係要買多一個喇.

伯爵府

原文章由 Teresa 於 07-12-11 15:06 發表

高比 即係乜野? website?

有冇1.0tog架? 如果都係$150, 咁又真係要買多一個喇.

bk mama~
佢個website係 www.kidsnstuffs.com
你自己問問佢啦!

伯爵府

我搵番條link 喇!
http://forum.baby-kingdom.com/vi ... &extra=page%3D1

今晚10pm前promotion!

首頁

尾頁

跳至