美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

引用:塊面dum曬,表情紋深左,水腫退吾到。有咩

原帖由 Ccaracw 於 14-07-21 發表
塊面dum曬,表情紋深左,水腫退吾到。有咩辦法?hi~fu or ultra vface lift有用嗎?

...
生完之後我skin care 由 Dior 轉 Guerlian,用到而家差不多2年。因為我一直冇出去做 facial 習慣,所以最近幾個月就買左 nuskin facial spa 同埋藍珠珠。暫時都算 keep 到。

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+lamlam0710+於+14-07-21+發表

原帖由 Marie.K 於 14-07-24 發表
唔好意思,無知一問,咩係藍珠珠?
佢其實係 nu skin 嘅 skin care product, 聲稱一用即刻提升。我就係跟YouTube 嘅 videos 去 做lifting.

https://m.youtube.com/watch?v=ZgdJXmiJkhg

珍珠宮

引用:最緊要,+修左身洗呀!我仲有10磅呀!

原帖由 kaka80 於 14-07-25 發表
最緊要, 修左身洗呀!
我仲有10磅呀!
我同你一樣,仲差10磅。我個囡囡都20個月喇,之前餵人奶,唔減得。到餵完又懶,又為食。最近開始返跑步,yoga。希望囡囡2歲前減埋果10磅

珍珠宮

引用:加油呀,+但是忍唔到口,+忍到一陣,+轉頭又大

原帖由 kaka80 於 14-07-25 發表
加油呀, 但是忍唔到口, 忍到一陣, 轉頭又大食,又重返, 運動又無時間
我唔想戒食,唯有做運動。我都冇時間,只係lunch 偷少少時間去 yoga, 放工又要湊囡,如果c6 早放工果日,我咪蛇去跑步。

首頁

尾頁

跳至