美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

係唔係個份量for1個人? 我用呢個份量有兩杯. 咁係飲晒兩杯定只飲1杯, 如果1杯, 我下次用一半份量...........
Latte, 又名臭TE或臭喵

大宅

呢個份量係for 1人 only, 每次約 500 cc. (約一個大水杯)

男爵府

我左3日啦........但磅數都無減到.........不過就覺得大便暢順左同個肚腩無咁實.

子爵府

死la 我出多左暗瘡 , 會唔會飲左之後,幫我排毒, 所以出暗瘡la

大宅

我剛剛開始飲, 已經3 日。 我覺得味道好清甜但有啲似草青味!

不如一齊記錄下來我地的成績嗱。

12 月20 日開始飲 (已 3 日), 身高 5 呎 5 吋, 重 121 磅。

希望遲啲大家分享吓大家啲成績

男爵府

哇~ thanks for sharing!!!

男爵府

原文章由 monkeyhill 於 22/12/2007 04:54 PM 發表
我剛剛開始飲, 已經3 日。 我覺得味道好清甜但有啲似草青味!

不如一齊記錄下來我地的成績嗱。

12 月20 日開始飲 (已 3 日), 身高 5 呎 5 吋, 重 121 磅。

希望遲啲大家分享吓大家啲成績 ...

好~ :D
今日去買材料,明天開始飲~
我5呎4吋,102磅 :loveliness:

[ 本文章最後由 Vca 於 07-12-22 21:19 編輯 ]

男爵府

原文章由 dairyloo 於 22/12/2007 01:20 PM 發表
死la 我出多左暗瘡 , 會唔會飲左之後,幫我排毒, 所以出暗瘡la

聽講咁先好噃!
出瘡係排毒必經階段...

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

攪到我都想試下

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

點解我飲咗差不多兩星期重咗兩磅:-( :-( , 點算好, 食野同平時都差不多, 點解........

原文章由 dairyloo 於 07-12-22 13:20 發表

大宅

我呢幾日都係出暗瘡, 有 3 粒, 全部圍住嘴同下巴, 聽講係反映腸胃有問題, 希望呢D係排毒概反應。

大宅

不如你去看皮膚醫生, 我以前都因為轉咗啲護膚品而令到成面生哂d 暗瘡。又試過好多種 facial 都唔得, 真係要睇醫生先會好!

原文章由 RoseTutoria 於 07-12-22 22:02 發表
我呢幾日都係出暗瘡, 有 3 粒, 全部圍住嘴同下巴, 聽講係反映腸胃有問題, 希望呢D係排毒概反應。

複式洋房

eva1320,

我想問下西芹2大片即幾多呀? 西芹一條條架woo? thanks!!
仲有你用咩蘋果架? thanks!!!

原文章由 eva1320 於 07-12-10 00:10 發表
我有detail

青菜果汁

材料:
1) 西芹: 二大片
2) 青瓜: 四分之一條
3) 青椒: 二分之一個
4) 大蘋果: 一個
5) 苦瓜: 四分之一個

*用新鮮材料, 效果更佳
*可加紅蘿蔔或鳳梨

1) 西芹: ...

男爵府

Hi joann1029,

西芹2大片 = 2大條
我用富士果, 不過正式黎講係用青蘋果, 但係我試過用青蘋果都幾難飲下

EVA

原文章由 joann1029 於 07-12-23 10:28 發表
eva1320,

我想問下西芹2大片即幾多呀? 西芹一條條架woo? thanks!!
仲有你用咩蘋果架? thanks!!!

伯爵府

原文章由 eva1320 於 07-12-10 07:43 發表
我就無食多又無食少左野, 唔知家姐細佬有無節食, 運動就肯定無做, 你試下丫, 我覺得第一個星期最明顯, 成個肚"立"左咁

我已飲了3個月,但我1磅都減唔到 wor:-(, 不過起初都唔係諗住飲嚟減肥.
飲咗幾個月覺得抵抗力好咗,個仔病惹咗俾工人 & 老公,我都無事. d 月經準咗好多. 所以都會 keep 住飲.

大宅

我都打算試下,希望醫到我塊佈滿膿頭瘡仔ge面!

大宅

唔駛睇醫生住, 個 3 粒瘡昨日熟左 (有白色頭), 我用針清好晒, 再塗藥膏, 依家好番晒喇, 多謝關心。

原文章由 monkeyhill 於 07-12-23 10:18 發表
不如你去看皮膚醫生, 我以前都因為轉咗啲護膚品而令到成面生哂d 暗瘡。又試過好多種 facial 都唔得, 真係要睇醫生先會好!

民房

呢條方好似好激!
胃寒人和血壓偏低人可能頂唔順! (咁多蔬菜會好’涼’)
而如果消化不良人或成日出街食飯人飲咗真係會勁生瘡!! (排毒既反應)
都係諗過先 ~~我信evidence based既野!
唔好懶啦, 做d運動啦, 強化心肺功能好緊要架!!

[ 本文章最後由 cosettegeoffrey 於 07-12-23 23:53 編輯 ]

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我聽人講係涼架, 飲左兩個星期, 冇咩特別, 冇輕到, 亦冇重到. 不過為左保健都會keep住先.

係呢, 你地m果時飲唔飲架?
Latte, 又名臭TE或臭喵

大宅

我飲左約兩個星期(星期日唔洗返工所以無飲), 冇輕到, 亦冇重到.
同埋d家隔日食一個奇異果tim。
生左兩粒巨型暗瘡,但D瘡快熟快謝左,而且d印都好似淡左少少。
所以我都會keep住先.

首頁

尾頁

跳至