潮流時尚

跳至

首頁
12345...8

尾頁

珍珠宮

雖然我一向唔係好留意Gucci,不過,好鍾意粉紅色既我,俾佢新出既金底+粉紅色吸引到呀!

請問大餃子袋同大旅行袋分別係幾錢?
容量大唔大架?

另外,我對Gucci唔熟悉,想問下,新出呢幾隻色,係咪同原色、黑色、藍色一樣,長期都會有得賣架?定係只係今季至會有?

因為上個星期先用左萬幾買左兩個LV,唔可以咁快又再買呀,會俾人鬧死架!請問過多三個月至半年先買,仲有冇金底+粉紅帶呢d色賣?

大宅

我又唔知佢係咪長期都會仲有,
你要去問一問先得,
佢個餃子袋一向都有兩個sizes,
一個細餃子$31xx, 大餃子就$38xx
梗係大餃子容量多d啦!
佢個底部好型, 係全金色, 可以照鏡.
旅行袋我無問價錢, 應該都唔會太貴.
佢仲有一款係直身長型布袋,
不過無咩型, 但勝在$3000有交易.

原文章由 NoName 於 07-12-11 14:00 發表
雖然我一向唔係好留意Gucci,不過,好鍾意粉紅色既我,俾佢新出既金底+粉紅色吸引到呀!

請問大餃子袋同大旅行袋分別係幾錢?
容量大唔大架?

另外,我對Gucci唔熟悉,想問下,新出呢幾隻色,係咪同原色、黑色、藍色一樣,長期都會有得賣 ...

珍珠宮

原文章由 kamankit 於 07-12-11 14:56 發表
我又唔知佢係咪長期都會仲有,
你要去問一問先得,
佢個餃子袋一向都有兩個sizes,
一個細餃子$31xx, 大餃子就$38xx
梗係大餃子容量多d啦!
佢個底部好型, 係全金色, 可以照鏡.
旅行袋我無問價錢, 應該都唔會太貴.
佢仲 ...

咁請問餃子袋,細既size係咪細到上唔到膊架?
但大既會唔會太大?有冇佢既呎寸?
我就係見到佢個底係金色,好grand、好靚呀!

你話$3,000個個長直袋係咪打直、有拉鏈、裝到A4個隻側揹袋呀?係咪得一個size架咋?都有金襯粉紅色?但打直裝多野,拎野又唔方便喎!

子爵府

FYI
旅行袋我10月係意大利買$350Euro未退稅($40)..HK見過水貨$47XX

大宅

細size都可以上膊架 !
大size又唔係真係太大, 大到咩唔到個隻.
另外直身個款唔係好靚,
又無拉鏈架 !因為係軟布, 個袋唔挺身, 軟奶奶.....
裝 F4 file都得. 因為佢夠長身.

原文章由 NoName 於 07-12-11 21:41 發表

咁請問餃子袋,細既size係咪細到上唔到膊架?
但大既會唔會太大?有冇佢既呎寸?
我就係見到佢個底係金色,好grand、好靚呀!

你話$3,000個個長直袋係咪打直、有拉鏈、裝到A4個隻側揹袋呀?係咪得一個size架咋?都有金襯粉紅色? ...

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

咁請問我幅圖那個袋 shop 有無呢?

原文章由 kamankit 於 07-12-12 09:03 發表
另外直身個款唔係好靚,
________________________________________ ...

珍珠宮

原文章由 kamankit 於 07-12-12 09:03 發表
另外直身個款唔係好靚,
________________________________________ ...

我對呢個牌子真係唔認識,
我成日係街見到人用細size餃子袋,
係細到只可手挽,咁個d係咪假架?
定係仲有一隻再細既?

細size其實容量大唔大?
咁有冇中size架?

咁我知你講邊隻長身袋喇!
個隻冇拉鏈唔考慮喇!
我仲以為你講有拉鏈個隻直身奶粉袋!

大宅

我個日去尖沙咀北京道都有見到依個袋.
你都可以去看看.

原文章由 cc0524 於 07-12-12 09:14 發表
咁請問我幅圖那個袋 shop 有無呢?

大宅

我覺得今次佢依個細size袋唔係好細,
都可以裝銀包, 鎖匙包, tissue, 代妝袋,
應該加多一件披肩都ok.
因為始終佢都可以上膊,
細極都有限啦 !

原文章由 NoName 於 07-12-12 11:36 發表

我對呢個牌子真係唔認識,
我成日係街見到人用細size餃子袋,
係細到只可手挽,咁個d係咪假架?
定係仲有一隻再細既?

細size其實容量大唔大?
咁有冇中size架?

咁我知你講邊隻長身袋喇!
個隻冇拉鏈唔考慮喇!
我仲以為你講有 ...

珍珠宮

原文章由 kamankit 於 07-12-12 13:24 發表
我覺得今次佢依個細size袋唔係好細,
都可以裝銀包, 鎖匙包, tissue, 代妝袋,
應該加多一件披肩都ok.
因為始終佢都可以上膊,
細極都有限啦 !

...

咁細size對我黎講細左d喇,唔夠擺野!
大size係$3,8xx?會唔會加價呀?
另外,shop而家有冇現貨睇?

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

唔該晒!!!!
咁你覺得大既餃子袋大 d 定呢個款大 d 呀?? 我見呢個款都要 $5xxx 和!

原文章由 kamankit 於 07-12-12 13:22 發表
我個日去尖沙咀北京道都有見到依個袋.
你都可以去看看.

大宅

我唔知會否加價喎 ?
早買早著數,
因為我見上星期都好多人買來送禮for x'mas packing.
你知啦!一話無貨又唔知等幾時.......
shop有現貨.

原文章由 NoName 於 07-12-12 13:45 發表

咁細size對我黎講細左d喇,唔夠擺野!
大size係$3,8xx?會唔會加價呀?
另外,shop而家有冇現貨睇?

大宅

梗係大個餃子袋大d啦!
我以前都有想過買你個款黑色,
不過覺得$5xxx唔值囉 !
我覺得大餃子袋$3800真係好抵 !

原文章由 cc0524 於 07-12-12 14:14 發表
唔該晒!!!!
咁你覺得大既餃子袋大 d 定呢個款大 d 呀?? 我見呢個款都要 $5xxx 和!

水晶宮

真係???? 咁真係餃子袋抵呀!
不過我覺得呢個款硬身 d, 餃子袋比較軟!

原文章由 kamankit 於 07-12-12 15:26 發表
梗係大個餃子袋大d啦!
我以前都有想過買你個款黑色,
不過覺得$5xxx唔值囉 !
我覺得大餃子袋$3800真係好抵 !

珍珠宮

原文章由 kamankit 於 07-12-12 15:25 發表
我唔知會否加價喎 ?
早買早著數,
因為我見上星期都好多人買來送禮for x'mas packing.
你知啦!一話無貨又唔知等幾時.......
shop有現貨.

我都知呢個價錢好搶手,
唔買可能要等好耐,
但我剛剛先買完兩個......好似好過份咁喎......
同埋,都未見過實物,唔知見到會唔會仲係咁鍾意!哈哈

仲有,我想問,上Gucci個網使唔使要咩特別規格?
唔知點解,我上左兩日,仍然係好多野load唔到,
例如主頁,仲有,你地第一頁post個條link,
我入到去等左好耐,只睇到一格格,睇唔到袋既相......

大宅

你應該部電腦無裝一些軟件......
令到你看不到圖像.

原文章由 NoName 於 07-12-12 23:44 發表

我都知呢個價錢好搶手,
唔買可能要等好耐,
但我剛剛先買完兩個......好似好過份咁喎......
同埋,都未見過實物,唔知見到會唔會仲係咁鍾意!哈哈

仲有,我想問,上Gucci個網使唔使要咩特別規格?
唔知點解,我上左兩日,仍然係好 ...

大宅

我個日拿上手都唔覺餃子袋唔挺身喎.......?-(
我本人都鍾意用挺身袋架 !
你去看左先決定囉!

原文章由 cc0524 於 07-12-12 15:31 發表
真係???? 咁真係餃子袋抵呀!
不過我覺得呢個款硬身 d, 餃子袋比較軟!

水晶宮

好呀!! 不過我可能去 element 睇而不出去 tst 啦!! 因為我聽人講 element 那間是全港最大既 shop !!

原文章由 kamankit 於 07-12-13 08:31 發表
我個日拿上手都唔覺餃子袋唔挺身喎.......?-(
我本人都鍾意用挺身袋架 !
你去看左先決定囉!

公爵府

畀面勳章

前日都去買左隻銀色tote bag, 我覺得好靚...
但尖沙咀果間真係太多人啦, 好多自由人..我睇緊隻袋時, 係幾隻手插入黎同我一齊睇, 又摸, 又拉下拉鍊咁, 隻袋好似係我睇緊架, 咁都有......我好似係街邊執緊平貨咁.....

公爵府

大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

唔該, 可否給我新款餃子袋條link, thanks!

首頁
12345...8

尾頁

跳至