自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

如有, 我要
1. martin媽咪 3樽
2. crazygal 3樽
3. 曲曲 3樽
4. carman99 3樽
5. linfranki 訂 3樽 (請問要幾耐先有貨?)

原文章由 AndyMah 於 08-4-14 12:30 發表
Hi all,

我都係想以優惠價訂VegEPA的, 由於集體訂購需要一次最少訂購 25 樽,所以想看看有沒有其他 BK 會員有興趣,我可以安排集體訂單及召集跟進交收。

由於我本身工作都比較忙,若各位只訂1-2樽的話,那會太散,我很難 ...
教導孩童, 使他走當行的路, 就是到老也不偏離.
天下間沒有教不會的孩子, 只有不會教的父母!

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

linfranki,
其實訂了應該很快會有貨, 問題是最少集齊25樽, 才有優惠價, 及有人負責安排集體訂單及召集跟進交, 我是在職媽咪(題外話: 冇工人, 每日忙返工, 照顧家庭, 我就是工人 ), 沒有時間做交收人, 如果有人負責交收就好 la

如有, 我要
3. 曲曲 3樽
5. linfranki 訂 3樽

公爵府

好媽媽勳章

請問訂一樽有冇得送貨 呀 ?

別墅

3盒有無特價?

原文章由 VegEPA 於 07-12-11 15:14 發表
今個下午我們已收到一些訂單,有些更收妥貨款明天送出。
感謝大家的支持,請查收您們的電郵信箱。

BK會員獨享訂購優惠
本公司優惠BK會員,凡在此段優惠期間購買VegEPA
魚油丸,可享有優惠價 $ 195 (原價$ 239 / 節省$44),
免 ...

教導孩童, 使他走當行的路, 就是到老也不偏離.
天下間沒有教不會的孩子, 只有不會教的父母!

男爵府

VegEPA

你好呀!
我啱啱睇到呢個 topic,覺得好吸引,都想買嚟試吓!but 有以下問題....

1) 請問你bb幾大才可以開始食VegEPA?
(因我bb現在4個半月大!)
2) 大人又食唔食得VegEPA?
(因我是餵母乳的!)

thanks!

子爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

我都想訂5樽呀~
有冇人幫到我地呀
原文章由 Martin媽咪 於 08-5-2 10:35 發表
linfranki,
其實訂了應該很快會有貨, 問題是最少集齊25樽, 才有優惠價, 及有人負責安排集體訂單及召集跟進交, 我是在職媽咪(題外話: 冇工人, 每日忙返工, 照顧家庭, 我就是工人 ), 沒有時間做交收人, 如果有人 ...

子爵府

Dear mon0307,

香港VegEPA的用家當中,亦有4個月大,我們建議吃用小半粒,但您既然是餵母乳,不如我提議您只需要大人吃用約2粒(一般狀況的用量),因在大人方面不但有多方面的幫助、改善及預防,BB在人奶處也可間接吸收到VegEPA的營養。待BB約到一歲才給他直接吃用半粒,尤其有助穩定情緒、提高智力、增強免疫力、預防或改善敏感症及濕疹等等。如果沒有這些困擾,但亦可為求日後的智力提高、增強免疫力及改善體質、穩定情緒、敏感症或濕疹等的預防,以及保健身心。

我自己一家吃着VegEPA有10個月了,不但先前提及的眼鼻敏感、嚴重濕疹、手臂麻痺、小腿酸扯、精神活力等問題早已得到清除及改善外,兩個月前發覺視力變得很好(所以魚油丸會對小朋友的視力有幫助及預防近視遠視),而留長的髮質亦有頗大的改善。

原文章由 mon0307 於 08-5-7 12:18 發表
VegEPA

你好呀!
我啱啱睇到呢個 topic,覺得好吸引,都想買嚟試吓!but 有以下問題....

1) 請問你bb幾大才可以開始食VegEPA?
(因我bb現在4個半月大!)
2) 大人又食唔食得VegEPA?
(因我是餵母乳的!)

tha ...

男爵府

原文章由 VegEPA 於 08-5-8 10:16 發表

香港VegEPA的用家當中,亦有4個月大,我們建議吃用小半粒,但您既然是餵母乳,不如我提議您只需要大人吃用約2粒(一般狀況的用量),因在大人方面不但有多方面的幫助、改善及預防,BB在人奶處也可間接吸收到VegEPA ...

hello

唔該唔你呀!
我想訂1樽試吓.....應該點做?

thanks!

大宅

最少集齊25樽, 才有優惠價, 及有人負責安排集體訂單及召集跟進交, 我是在職媽咪(題外話: 冇工人, 每日忙返工, 照顧家庭, 我就是工人 ), 沒有時間做交收人, 如果有人負責交收就好 la

如有, 我要
3. 曲曲 3樽
6. Sandy861 訂 5樽
7. ejme 3樽

我都要3樽. thanks.

[ 本文章最後由 ejme 於 08-5-8 17:20 編輯 ]

男爵府

Hello
各位媽咪...你地好!
因最少要集齊25樽, 才有優惠價$167/樽 !
而家呢度啱啱好揍夠 25 樽喇!
如有人願意負責安排集體訂單及召集跟進交收就好 la !
我是全職媽媽都沒有時間做交收人哦!

如果有人負責交收我地要

3. 曲曲 3樽
6. Sandy861 訂 5樽
7. ejme 3樽
8.mon0307 2樽

我要2樽啦!thanks!

[ 本文章最後由 mon0307 於 08-5-9 01:19 編輯 ]

別墅

原文章由 VegEPA 於 07-12-10 17:35 發表

著名教授精心研究
臨床實驗證實有效
英國專業用家一致推薦之營養治療

優質Omega-3及Omega-6高濃度純淨脂肪酸
專利配方 英國製造

專業用家證實 ...

我是在去年底上bk時看到VegEPA advertisement的, 經過一番慎重考慮, 決定一試, 以下便是我兒子服用了4個月後的成果;

我9歲的兒子在6歲評估後得知有輕微的過度活躍及專注力不足,在服用VegEPA魚油丸的三、四週後,我發覺他不單止行為及專注力方面有改進,而且困擾我們多年的尿床問題,在不以為然間少了許多,想起當初專科醫生也說過,尿床另一原因是小朋友的腦訊息未達至正常水平,所以在兒子受困多年的問題而得以紓解,真的很好。
而且他在這個嚴寒的冬天變得耐寒了,人也大食了,相信抵抗力及體格也會長得強壯高大多些,亦希望一直食下去會得到更好的效果。

我希望大家不要以為我是sales, 我只是把"好東西"推薦給有需要的媽咪, 因為我經歷過長期不能夠幫助孩子的無助.

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

VegEPA,

urgent !

請覆我們, 我們已集齊27樽, 如買一樽bk 價 $195, 你地都送貨, 可否現在都可安排分別送貨, 及分別過數給你們呢 ($167/樽)?

1. martin媽咪 5樽 HK$835.00
2. crazygal 3樽 HK$501.00
3. 曲曲 3樽 HK$501.00
4. carman99 3樽 HK$501.00
5. linfranki 3樽 HK$501.00
6. Sandy861 5樽 HK$835.00
7. ejme 3樽 HK$501.00
8.mon0307 2樽 HK$334.00
(共 : 27樽)

原文章由 mon0307 於 08-5-8 18:28 發表
Hello
各位媽咪...你地好!
因最少要集齊25樽, 才有優惠價$167/樽 !
而家呢度啱啱好揍夠 25 樽喇!
如有人願意負責安排集體訂單及召集跟進交收就好 la !
我是全職媽媽都沒有時間做交收人哦!

如果有人負責交收我地要

1. ...

大宅

如果一次性買25樽, 係未由貴公司送貨到本人家中?

原文章由 VegEPA 於 08-5-9 11:04 發表
謝謝您們有意訂購英國VegEPA。集體訂購是需要BK會員或顧客自行集結而成後,向敝公司(代理商)一次性的購買25樽VegEPA,就可以$167一樽。

我們只向您們其中一位的召集人跟進交收送貨,這些統籌工序都是顧客自行安排,故此總必 ...

男爵府

hello

VegEPA你好呀!

請問成年人一日可以食幾多粒?

孕婦又食唔食得VegEPA?

食咗VegEPA會唔會容易變肥仔肥女呢?

thanks !

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

martin媽咪:

你地夠數了,但可唔可以幫我訂埋呀??
我想要兩樽,可以嗎?

[ 本文章最後由 nikinokb 於 08-5-11 10:17 編輯 ]

大宅

mon0307,
我想要2樽, 如何入數?
原文章由 linfranki 於 08-5-11 20:10 發表
mon0307, 我嗰 3樽都係自己用速遞去VegEPA寫字樓取貨, 另外, 是否直接入數比 VegEPA 恆生銀行戶口.

mon0307,
如果你做就好la, 不過我個5樽我自己用速遞去VegEPA寫字樓取(自己出速遞費), 其他人就去觀塘 to 將軍澳 ...

子爵府

Hi soeries,

當然可以啦,或者會是我親手送到府上或樓下,可以的話見到妳的BB女更好呀!

原文章由 soeries 於 08-5-9 23:24 發表
如果一次性買25樽, 係未由貴公司送貨到本人家中?

子爵府

保持整體良好的健康狀態,成人最好是每日服用2顆至4顆。而對於特別的健康狀況,建議每日服用高分量由4顆至8顆,來促進血液中的脂肪酸達至最佳的水平,相等於人體每日吸收EPA 1至2克(g)及400至800毫克(mg)的EPO。
服用指示 http://vegepa.com.hk/instr/index.php

孕婦可以吃用VegEPA,對媽咪及胎兒都有幫助,我們建議孕婦每日服用1顆VegEPA。

近年來,有許多報告認為,脂肪酸對某些炎症性疾病的治療有效,例如過敏性濕疹、類風濕性關節炎等,以及防治血栓與高血壓,對糖尿病也有效。Omega-3擔任抗發炎,保護細胞,使血管通暢的任務,必需脂肪酸不僅對懷孕與哺乳之女性而言很安全,另外,補充脂肪酸還可降低許多嚴重的妊娠併發症,例如產前子癇、妊娠糖尿病、產後憂鬱症等。

每顆VegEPA含有4.5卡路里,每日服用而增加體重的機會是微乎其微,反而卻得益良多。攝取純淨脂肪酸是有助改善體重、增強體內的所有活細胞運作、增加血液循環,實際上是可以調節體重;一些研究顯示,以魚油去配合定期的運動,是更有效減重多於單靠運動。
Puri教授寫道:「你不必擔心,服用VegEPA誤以為可能增加你的體重,但事實上卻不是如此。」
詳細查詢 http://vegepa.com.hk/details/index.php#03

我們一家及親朋由吃了兩至十個月,都無人導致肥胖,我囝囝及一些顧客的孩子都大食長高或長肉了,但奇在未聽過D大人有人肥咗,反而我自己瘦咗都幾多,血液循環好咗好多之原因呢。

原文章由 mon0307 於 08-5-10 02:00 發表
hello

VegEPA你好呀!

請問成年人一日可以食幾多粒?

孕婦又食唔食得VegEPA?

食咗VegEPA會唔會容易變肥仔肥女呢?

thanks !

複式洋房

vegEPA

Hi mon0307,

1. martin媽咪 5樽 HK$835.00
2. crazygal 3樽 HK$501.00
3. 曲曲 3樽 HK$501.00
4. carman99 3樽 HK$501.00
5. linfranki 3樽 HK$501.00
6. Sandy861 5樽 HK$835.00
7. ejme 3樽 HK$501.00

can I join also???
9.bbwailun 3樽 HK$501.00
If OK, what should I do?

Thanks !

男爵府

OK ..........

咁等我而家試吓 PM 以下 Mami 確定數量先啦!

1.martin媽咪 5樽 HK$835.00
2.crazygal 3樽 HK$501.00
3.曲曲 3樽 HK$501.00
4.carman99 3樽 HK$501.00
5.linfranki 3樽 HK$501.00
6.Sandy861 5樽 HK$835.00
7.ejme 3樽 HK$501.00
9.nikinokb 2樽 HK$334.00
10.fion88 2樽 HK$334.00

首頁

尾頁