懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

唉,自從8。9個月開始,好難訓得到呀,下午訓完晏教夜晚就難訓,成日訓一陣又尿醒,個人又熱,個胃又頂,太大冷氣老公又會好辛苦。。。

複式洋房

回覆:Joyce916008 的帖子

metoo 我36週就37 日日個人都好熱
味有之前係超怕凍 但依家個人就算開冷氣都覺得熱
夜晚又係好難訓 有時仲會有幾秒呼吸困難

寶唄仔8月2號出世了

複式洋房

我37w3d又係瞓得好少,但係無成日急尿喎,可能未落盤掛,不過俾阿b踢到好痛囉

大宅

引用:唉,自從8。9個月開始,好難訓得到呀,下午

原帖由 Joyce916008 於 14-07-23 發表
唉,自從8。9個月開始,好難訓得到呀,下午訓完晏教夜晚就難訓,成日訓一陣又尿醒,個人又熱,個胃又頂,太 ...
我36週5,同你一樣! 夜晚訓唔到,日頭反而訓到喎! 阿b又郁得勁咗,又痛又急尿! 好似而家咁,我就係俾佢整醒咗,佢喺入面打緊關斗!

大宅

BK Milk勳章

老公怕凍叫佢著多件衫蓋厚被咪ok

別墅

回覆:有冇媽媽陀住9個月bb呀。。。。

我而家36週都係夜晚成日要起身去廁所。。又胃酸。。搞到夜晚冇教好訓

珍珠宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

唉,自從8。9個月開始,好難訓得到呀,下午訓完晏教夜晚就難訓,成日訓一陣又尿醒,個人又熱,個胃又頂,太 ...
我37w夜晚成日失眠要典一輪先瞓到

大宅

我依家37週6
其實由有左冇耐已經keep住尿頻 都冇停過
晚晚都起身2次 我開個冷氣凍到我老公晚晚叫凍 哈哈 但冇計 就泥可以卸貨 大家加油啊
但我想問下大家依家有冇小左宮縮啊?

複式洋房

回覆:Hehehahahahaha 的帖子

我都37週3, 預產期10/8, 都係有左之後keep住尿頻,宜家bb曰頭郁得好勁,夜晚無咁勁,前日檢查完醫生話落左1/5盤,但醫生話覺得我隨時生得,叫我行多d, 攪到有少少緊張潻!

公爵府

加油啊…九個月就來生。加油加油

男爵府

37w2. 最辛苦係呀b郁得好大力,,,痛到死死下

子爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章

37周,成晚轉身
瞓得耐一邊會壓到痛/痺
不過唔算瞓得好差

別墅

引用:我都37週3,+預產期10/8,+都係有左之後kee

原帖由 jojofriends2000 於 14-07-23 發表
我都37週3, 預產期10/8, 都係有左之後keep住尿頻,宜家bb曰頭郁得好勁,夜晚無咁勁,前日檢查完醫生話落 ...
係呀。我8月15預產,依家都心掛掛

別墅

引用:我依家37週6其實由有左冇耐已經keep住尿頻+

原帖由 Hehehahahahaha 於 14-07-23 發表
我依家37週6
其實由有左冇耐已經keep住尿頻 都冇停過
晚晚都起身2次 我開個冷氣凍到我老公晚晚叫凍 哈哈 但 ...
反而宮縮差不多,冇突別多左少左

珍珠宮

有「營」勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

37 week ..訓覺最辛苦。夜晚去廁所要LAN 起身,又成日壓住膀x.骨痛。成日肚硬。恥骨吾行都痛。38 week 開刀。佩服40 week 順差個d再捱兩星期。

水晶宮

我今日啱啱足37週,個人成日都好熱,落一落街就濕晒,好想心木十啲卸貨

水晶宮

我今日啱啱足37週,個人成日都好熱,落一落街就濕晒,好想快啲卸貨

super_sumb  同意  發表於 14-7-24 08:52

複式洋房

同你地一樣,最慘產假下星期二才開始,向公司坐又頂住,企向度打字又怪相...
回覆 Joyce916008 的帖子

Hello Joyce916008 ,失眠真係好辛苦。試下瞓覺前浸個暖水浴;如果好耐都瞓唔番,可以起身睇下電視、睇書或雜誌、食少少野、讀下故事或者唱下歌比 BB聽,心情輕鬆D都可以 幫助入睡;其實建立運動嘅習慣,例如每日30分鐘嘅運動如散步都好有幫助架,臨訓前唔好飲太多水,盡量日間飲返多d水,減少半夜尿醒。 加油呀! 
我有一個願望,就是想見到每個BB食得好、瞓得好、笑得好、Poo得好,
有個海綿級肚仔,每天盡情體驗新事物、吸收新樂趣!

大宅

我已經成個月都feel過宮縮

首頁

尾頁

跳至