自由報料

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

年頭我買4張特惠年票送埋1晚酒店,(1張成人、1張老人、2張小童。),到出年1月中就到期,計過數續期只係平得共$300。(無其他著數野!)
現見迪士尼門票如1月2日前購買4張特惠門票,有好萊塢酒店1晚送都幾抵,我想問我埋証件買4張票,是否即時出票?可否登記晒資料,後取票!
因我手上舊的門票到1月中才到期!

[ 本文章最後由 reego 於 07-12-11 08:15 編輯 ]
大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

大宅

你可以買禮券4張,送酒店1晚,日後才入場換1年證。
Shihen

珍珠宮

牛年勳章 月餅勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

Hi,
請問邊間酒店好d?
好萊塢抑或廸士尼好?
唔知小朋友會鍾意邊間多d?

原文章由 shihen 於 07-12-11 11:03 發表
你可以買禮券4張,送酒店1晚,日後才入場換1年證。

別墅

想問這些特惠門票在那裏買呢?幾錢1張?全年通用嗎?

洋房

原文章由 MWYY 於 07-12-12 16:34 發表
想問這些特惠門票在那裏買呢?幾錢1張?全年通用嗎?

i want to know also
aaaa

大宅

上迪士尼網啦.

http://park.hongkongdisneyland.com/hkdl/zh_HK/annualPass/overview?name=AnnualPassOverviewPage

大宅

小朋友只要有得住就開心,本於買那種年票住那間酒店罷了。
Shihen

伯爵府

好萊塢會靚d, 好多米奇圖案滿佈酒店, 間餐廳都靚d...

迪士尼就classic d, 公主feel, 如果你小朋友係女仔, 又鍾意公主, 就會喜歡哩間, 否則我建議住好萊塢~

原文章由 juicy媽 於 07-12-11 21:17 發表
Hi,
請問邊間酒店好d?
好萊塢抑或廸士尼好?
唔知小朋友會鍾意邊間多d?

17/1~2.81kg;17/2~3.41kg;18/3~5.5kg;29/4~7kg;30/5~7.53kg;17/6~8.1kg;22/7~8.8kg;31/8~9kg;30/9~9.4kg;28/10~9.7kg;29/11~10.3kg;30/12~10.9kg;16/1~10.8kg;28/2~11.3kg;31/3~11kg;30/4~11kg;31/5~12kg;30/6~12kg;17/7~12kg;30/8~12kg21/9~12.7kg;27/10~13kg;29/11~13.5kg;2/1~13.5kg;28/2~13.5kg;13/4~13.25kg

首頁

尾頁

跳至