跳至

首頁

尾頁

伯爵府

原文章由 jenniferkwok 於 07-12-14 12:29 發表

我請你入去有乜所謂啫,你請我返出黎wor

check pm 呀

係WO,吾記得覆您,我要8CANS
但您比6CANS我得,因為要還返2CANS比您~
HOW MUCH呀??

子爵府

原文章由 BABALALA 於 07-12-14 12:33 發表

係WO,吾記得覆您,我要8CANS
但您比6CANS我得,因為要還返2CANS比您~
HOW MUCH呀??

mop1099.5/hkd1066

你想我點俾你呀?

大宅

原文章由 FLORINDA 於 07-12-14 12:03 發表
真係吾哂300 如果係我都想去試吓呀

佢地既聖誕 & 除夕餐, 食既食物同價錢都有少少唔同.

平安夜: mop 388 / 位
聖誕夜: mop 288 / 位
除夕夜: mop 398 / 位
(以上價錢要再加一)

如果可以 keep 返舊年既水準, 我就覺得好超值.

伯爵府

原文章由 jenniferkwok 於 07-12-14 12:55 發表

mop1099.5/hkd1066

你想我點俾你呀?

8cans $1100?
您有無計錯ga

子爵府

原文章由 BABALALA 於 07-12-14 14:10 發表

8cans $1100?
您有無計錯ga

咩呀!我數口唔係咁差啫

1箱=8cans=hkd1046
運費16cans=hkd40

我同你一人一半好易啫
hkd2132/2=hkd1066 lor or
我由mop戶口過數,扣左我mop2199.16, 除2=1099.5 lor

伯爵府

原文章由 jenniferkwok 於 07-12-14 14:24 發表

咩呀!我數口唔係咁差啫

1箱=8cans=hkd1046
運費16cans=hkd40

我同你一人一半好易啫
hkd2132/2=hkd1066 lor or
我由mop戶口過數,扣左我mop2199.16, 除2=1099.5 lor ...

無呀,覺得點解咁平姐 ,以為您計小2cans
您知您gala

子爵府

原文章由 BABALALA 於 07-12-14 18:57 發表

無呀,覺得點解咁平姐 ,以為您計小2cans
您知您gala

真係要又一次 下你先得,雖然我地唔係認識好耐,但你真係好了解我

但係點解你淨係了解我d決點既 ~ 懶、論盡 & 數口差

大宅

me want to go too...

我地一家四口嘅Xmas 仲未有著落。超慘。

伯爵府

原文章由 MegumiSan 於 07-12-15 22:07 發表

仲吾book,吾驚到時無野食呀??

我book左東方呀~本離想去聖地牙哥ga,不過呢d咁浪漫ge地方梗係留返同老公去gala,加多個老野好吾開胃姐

角落搵日一齊去食丫,食好野實預您ge
您咁為食

大宅

原文章由 BABALALA 於 07-12-15 23:19 發表

仲吾book,吾驚到時無野食呀??

我book左東方呀~本離想去聖地牙哥ga,不過呢d咁浪漫ge地方梗係留返同老公去gala,加多個老野好吾開胃姐

角落搵日一齊去食丫,食好野實預您ge
您咁為食 ...

喂喂﹐

不如你就試下係個咁浪漫嘅地方同你老爺傾下計﹐ 可能會發現原來大家好啱key哩﹗﹗

伯爵府

原文章由 MegumiSan 於 07-12-16 09:02 發表

喂喂﹐

不如你就試下係個咁浪漫嘅地方同你老爺傾下計﹐ 可能會發現原來大家好啱key哩﹗﹗

佢請我食龍蝦我都吾去呀:tongue:

子爵府

原文章由 MegumiSan 於 07-12-15 22:07 發表

記得去就搵埋我呀

我地都係無節目,出去又唔知去邊食好

伯爵府

其實想搵您地元旦一齊去食~~

不過您地會吾會好忙,好多party??

定係我地x'mas一齊去歌到,我見您地個個x'mas都吾知去邊到食咁,如果我地咁多人去,一定好開心姐

不過我又已經book左東方

子爵府

原文章由 BABALALA 於 07-12-17 19:35 發表

定係我地x'mas一齊去歌到,我見您地個個x'mas都吾知去邊到食咁,如果我地咁多人去,一定好開心姐

不過我又已經book左東方 ...

x'mas唔好la, 費事攪亂你陣腳la, 你都book左東方lok!而且依家先book我都怕full哂lur!

元旦有得諗wor:lol

大宅

我已經 book 左 X'mas 去角落餐廳.

大宅

原文章由 BABALALA 於 07-12-17 19:35 發表

不過我又已經book左東方 ...

妹妹8點要瞓﹐我又唔想唔預佢﹐所以我都係會喺屋企攪。

幫佢扮靚靚﹐做聖誕女郎。

子爵府

原文章由 MegumiSan 於 07-12-18 10:27 發表

妹妹8點要瞓﹐我又唔想唔預佢﹐所以我都係會喺屋企攪。

幫佢扮靚靚﹐做聖誕女郎。

唉~有時同住2隻小魔怪出街係好多concerns架la!所以好多時我地都係屋企食!而且特別係節日,我地反而唔想同人迫同唔想俾人剧

或者食完飯可以出街街行下既,影下相lor

別墅

原文章由 jenniferkwok 於 07-12-18 10:35 發表

唉~有時同住2隻小魔怪出街係好多concerns架la!所以好多時我地都係屋企食!而且特別係節日,我地反而唔想同人迫同唔想俾人剧

或者食完飯可以出街街行下既,影下相lor ...

Jen,

你仲記唔記得買左" cat" 票睇呀, 今個X'mas諗住去台灣,好在我家姐提我咋, 我印象中好似你買左飛睇! 有冇錯 請更正. 你睇邊日呀

子爵府

原文章由 Siao 於 07-12-18 11:00 發表

Jen,

你仲記唔記得買左" cat" 票睇呀, 今個X'mas諗住去台灣,好在我家姐提我咋, 我印象中好似你買左飛睇! 有冇錯 請更正. 你睇邊日呀

係呀 我唔會唔記得la今次,因為我會同2個同事&老公去,我同另一個同事由買左飛開始就久不久提下,因為我地都好急不及待呀

我睇26呀,你呢?我會同d同事一齊早d食完飯再行過去

雖然我好期待,不過expectation唔敢太高,始終我覺得個場係細會限制左,所以佢地可能唔可以將the best (包括backdrop, 動作, 氣氛) 發揮出黎!

不過,總括黎講有得睇點都好過無得睇

首頁

尾頁

跳至