跳至

首頁

尾頁

侯爵府

原文章由 Secure 於 07-12-12 11:01 發表
咁一日最多都係食4次葯,你可以晨早係home喂一次,& then lunch time去你62 home又喂一次,&then 放工5/6:00又喂一次,臨訓再喂多一次,very easy wor
...

咪玩啦.... 我 62 住 kln city, 我响葵興返工, 有乜可能可以 1 hrs 內來回 & 餵埋藥呀, 同埋 only 老外 & me , 我 hk boss 交帶要全日陪住佢呀 ...... 講就易, 做就登天咁難 ... :cry: :cry: :cry:
我呢幾日發現, 若果自己 or 仔有咩樹, 除咗 老公真係冇人可以幫到我, 但唔通唔返工咩... 自己唔食, 仔都要食 ..一諗到呢層就好 down, 我喊咗幾日, 唔想再喊啦 :-( :-( :-( :-(

公爵府

原文章由 Secure 於 07-12-12 10:53 發表
咁k ba is not my偶像,但我唔包k ba會覺得我d c 好香架:lol:

仲使問~

伯爵府

hey係my school係籮面姐,出到去咪一樣跌返落底lor:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
原文章由 Kanko 於 07-12-12 10:56 發表

咁上次你玩D Q & A都知你係籮面啦!:loveliness:

公爵府

好野, 岩岩工人接左糯米 b 放學 lu, 老c 話佢入左去冇耐就冇喊 lu, 仲有肯食麥皮 & 飲水添:loveliness: :loveliness: :loveliness:

放學時都係笑住出黎架 安樂哂:loveliness:

男爵府

原文章由 Secure 於 07-12-12 11:19 發表
hey係my school係籮面姐,出到去咪一樣跌返落底lor:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

你果間5係B1黎咩?
跌果丁丁都5痛啦!:mrgreen:

男爵府

原文章由 貓貓媽咪 於 07-12-12 11:20 發表
好野, 岩岩工人接左糯米 b 放學 lu, 老c 話佢入左去冇耐就冇喊 lu, 仲有肯食麥皮 & 飲水添:loveliness: :loveliness: :loveliness:

放學時都係笑住出黎架 安樂哂:loveliness: ...

有進步喇!

子爵府

放學時都係笑住出黎架 安樂哂:loveliness: ...

伯爵府

yeah~:loveliness: :loveliness: :loveliness:

伯爵府

唉你都幾多愁善感架wor ,你唔係無人無物,係你要求高姐,你有事你62都無話唔肯幫你湊kit kit,只係你話佢唔識喂kit kit食葯,咁唔始終都有第1次~你教下佢or比佢試下,may be ok呢
原文章由 cubixluk 於 07-12-12 11:08 發表

咪玩啦.... 我 62 住 kln city, 我响葵興返工, 有乜可能可以 1 hrs 內來回 & 餵埋藥呀, 同埋 only 老外 & me , 我 hk boss 交帶要全日陪住佢呀 ...... 講就易, 做就登天咁難 ... :cry: :cry: :cry:
我呢幾日發現, ...

男爵府

海馬公園有新theme喎!
我星期日去呀!
http://www.oceanpark.com.hk/christmas_2007/tc.html

原文章由 cwol888 於 07-12-12 11:27 發表

公爵府

原文章由 Kanko 於 07-12-12 11:26 發表

有進步喇!

大孖, ar mo, ct,

係呀, 安樂哂, 好開心呀:loveliness: :loveliness: :loveliness:

侯爵府

原文章由 Secure 於 07-12-12 11:32 發表
唉你都幾多愁善感架wor ,你唔係無人無物,係你要求高姐,你有事你62都無話唔肯幫你湊kit kit,只係你話佢唔識喂kit kit食葯,咁唔始終都有第1次~你教下佢or比佢試下,may be ok呢
...

係佢自己講架, 我餵唔到藥, 唔夠力捉住 KIT 少餵, 唔駛餵先拎返嚟啦.... 咁我可以講乜呀... 阿仔冇病冇痛, 佢好樂意幫我湊, 但 KIT 少一有野, 佢會打電話嚟問下, 但要佢 TAKE CARE 就 NO WAY LA :-( :-( :-( :-(

侯爵府

走啦..... BYE BYE LUR

伯爵府

越睇呢個new topic越正,好似我地圍埋一齊打緊邊爐咁

男爵府

原文章由 Secure 於 07-12-12 14:25 發表
越睇呢個new topic越正,好似我地圍埋一齊打緊邊爐咁

HIHI~~say 個hi先,年尾好忙呀,一陣又要出去喇,有4個appointment呀
不過,我幾忙都想上黎同你地講一句,我好掛住你地呀 死未

ct,
我爭你既,會盡快還比你,不過呢期忙,有拖冇him

http://kawaii-kids.com/

侯爵府

at home Lur

伯爵府

仲以為你又去左陽光與海灘添
越忙即係賺得越多lor
最緊要係有得還,就憑你呢句,加你索爆呢個朵,我當然係會信你la ,不過當然最好唔好太遲la,比埋呢個 week你la~:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
原文章由 zzzlam 於 07-12-12 14:31 發表

HIHI~~say 個hi先,年尾好忙呀,一陣又要出去喇,有4個appointment呀

ct,
我爭你既,會盡快還比你,不過呢期忙,有拖冇him ...

伯爵府

how is kit kit?
原文章由 cubixluk 於 07-12-12 14:33 發表
at home Lur

男爵府

原文章由 zzzlam 於 07-12-12 14:31 發表

ct,
我爭你既,會盡快還比你,不過呢期忙,有拖冇him ...

忙米好law,有生意,年尾出鍋金過年嘛,賺多d啦!:mrgreen:

大宅

首頁

尾頁

跳至