夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

聖誕節,你地嘅c6,送D咩比你地?
會否自動自覺?
有二奶,嘅c6還會送比老婆嗎?
參考,,,,,,

侯爵府

好媽媽勳章

我C6吾好話聖誕節,就算結婚紀念曰,佢都冇送乜比做!!
可佢會叫我自己買(用佢張咭)!!

原文章由 1123cat 於 07-12-12 10:15 發表
聖誕節,你地嘅c6,送D咩比你地?
會否自動自覺?
有二奶,嘅c6還會送比老婆嗎?
參考,,,,,,

伯爵府

原文章由 ac321 於 07-12-12 11:20 發表

你都好丫, 有咭俾你用. 我一年到晚咩野日子都無禮物, 又無特別慶祝. 除左上年咁o岩佢激親我, 我自己走去買左三件總值幾千蚊o既首飾, 佢就話俾番錢我, 當係佢送俾我o既聖誕/新年/情人節禮物, 一d誠意都無.

[ 本文章最後由 ioi 於 07-12-12 11:32 編輯 ]

別墅

原文章由 ac321 於 07-12-12 11:20 發表

嘩!,,,,,你c6對你咁好嘅!
我c6成日買D,獲,,杯,,,,蝶,,,,
拿回來說,尊登買比我喎!
所以你,好幸福啦!
自己鍾意買嘜都得!
我仲諗緊要嘜!
貴得製,佢又縮!
便得製,我又唔咁心!

別墅

原文章由 ioi 於 07-12-12 11:31 發表

你都好丫, 有咭俾你用. 我一年到晚咩野日子都無禮物, 又無特別慶祝. 除左上年咁o岩佢激親我, 我自己走去買左三件總值幾千蚊o既首飾, 佢就話俾番錢我, 當係佢送俾我o既聖誕/新年/情人節禮物, 一d誠意都無. ...

你都好吖!
上年我c6,買左隻幾千蚊嘅介子,比上海妹
激到我死
今次,先下手為強!

侯爵府

好媽媽勳章

都吾知應吾應該開心
吾知係吾係以前成日鬧佢亂買野!

大宅

我地唔使送禮物,基本上想要既野都好有
佢平日對我非好已經係最好既禮物

大宅

回覆 #7 1123cat 的文章

我地話過小小禮物都好, 都要買一份做紀念, 鎖匙扣, 電話繩,襪... 都得, 因為真係咩都送過晒喇... 不過有時都會有驚喜既!! 

大宅

唔興噃

別墅

原文章由 questioning 於 07-12-12 12:07 發表
我地話過小小禮物都好, 都要買一份做紀念, 鎖匙扣, 電話繩,襪... 都得, 因為真係咩都送過晒喇... 不過有時都會有驚喜既!! 

嘩,,,,,我係男人都想要你在老婆呀!
咁知足嘅!
以上果D嘢,如果佢真係送比我
我諗,,,,,,我會記佢一世!
然後再望到,
釣係度嘅電話繩+鎖匙扣!
我諗,,,,,,,我會有排喊喎!

別墅

原文章由 Mrs.Fan 於 07-12-12 13:57 發表
唔興噃

做節都要比錢阿媽啦!
老婆都要諗D,,,,,,,嘢令自己發脹!
節現唔知得唔得?
會唔會現實得製呢?

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

啱啱過左既結婚週年就送左條鑽石手鏈,聖誕禮物就話睇啱話比佢聽,不過到而家都仲未睇啱

大宅

我老公昨天都有話送個iphone心我做聖誕節禮物, 但我唔要. 因為我唔開心. 原因係. 11月結婚第四年紀念日都冇送禮物比我. ....

大宅

醒目開學勳章

我c6較為實際, 會送gift, 不過一定帶我去買, 因為佢話費事我唔鐘意, 又要再買過...

禁止訪問

大宅

原文章由 1123cat 於 07-12-12 14:10 發表

嘩,,,,,我係男人都想要你在老婆呀!
咁知足嘅!
以上果D嘢,如果佢真係送比我
我諗,,,,,,我會記佢一世!
然後再望到,
釣係度嘅電話繩+鎖匙扣!
我諗,,,,,,,我會有排喊喎!
...

唉吔... 真比係激死... 我講果d係如果真係諗唔到買咩, 咁都好過冇禮物嘛...

其實, 我老公真係送過好多貴野比我, Rolex 3隻, 鑽可介子, 手鈪, 介指... 總有好多好多..., 我唔好意思講出黎驚人話我晒野嘛...

男爵府

每年聖誕老公都會買一大堆禮物包好哂放喺聖誕樹下面,到聖誕果晚同我一齊逐份拆 :loveliness: 當中只有一份係堅野,其他係d 小野傻野e.g.公仔,而份堅野多數係首飾。

珍珠宮

回覆 #17 Vca 的文章

咁浪漫~~~ 羨慕死人~~

我老公今年送左件大褸比我~
其實係前幾日去行街, 咁岩我呢排想買件長褸, 有時行街都會留意下, 都有諗住若聖誕前都睇唔岩就去馬沙買(因為我太肥, 馬沙多d size, 同d款靚d), 點知前幾日行街, 咁岩就比我睇中左一件, 仲要好平添(貴得濟我老公唔會買架~), 連埋試衫同攞新貨, 都係用左10分鐘~~ 哈~ 我唔係果d要左度右度, 街頭試到街尾然後都係買返街頭間鋪既人~ 我個妹就係勒, 同佢行街慘過行刑.....

老公份禮物未諗到啊~~ 或者買個公事包比佢掛~~
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

別墅

原文章由 questioning 於 07-12-12 17:47 發表

唉吔... 真比係激死... 我講果d係如果真係諗唔到買咩, 咁都好過冇禮物嘛...

其實, 我老公真係送過好多貴野比我, Rolex 3隻, 鑽可介子, 手鈪, 介指... 總有好多好多..., 我唔好意思講出黎驚人話我晒野嘛... ...

點會話你晒嘢呀!
我不知幾,,,,,,,想要呀!
如果將所有嘢!
好似巳下果位靚太嘅c6咁,唉,,,,,,那就好了!
最好,係聖誕樹上面,
掛晒D,可以拿去二叔公到嘅嘢!
包括以上嘅電話繩+鎖匙担全部都用黃金,鑽石做嘅!
重要當飾物咁,掛係度,,,,,那就好了!
點提佢好???????
我怕佢放D猪二醒係度比我炭!!!!!!
到時,真係攞去二叔公度D車錢都冇埋!
暗士D比c6聽先!哈!

男爵府

原文章由 1123cat 於 07-12-13 00:21 發表

點會話你晒嘢呀!
我不知幾,,,,,,,想要呀!
如果將所有嘢!
好似巳下果位靚太嘅c6咁,唉,,,,,,那就好了!
最好,係聖誕樹上面,
掛晒D,可以拿去二叔公到嘅嘢!
包括以上嘅電話繩+鎖匙担全部都用黃金,鑽石做嘅!
重 ...

你開著電腦打開依頁,等你老公自己八入黎睇大家d post...

首頁

尾頁

跳至