自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

急問pccw的netvigator的月費

因舊合約快完結、請問現在續新約的月費?有冇減價或有禮品換?你們現在是幾多錢月費?《任上網的》

大宅

醒目開學勳章

我都想知3m or 6m+送nowTV續約幾$

複式洋房

我都好想知呀., 我個合約都到期~
唔該各位.

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

$189:-( :-(

伯爵府

我都完左, 今日有人同我講話可以upgrade到18M, 當然費用一定高, 我無問到已拒絕, 因為本身8M($208/月)已覺得快, 唔係咁重要; 咁佢話比我10M ($192/月), 再送400蚊現金卷pizza hut, 不過我跟住有事做, 未能盡聽, 會再問問update大家 :lol:

[ 本文章最後由 goodday228 於 07-12-12 19:01 編輯 ]

男爵府

畀面勳章

其實好似都要簽約的
貴D的,有野送
咩禮都唔要,咁月費就會平D囉!
如果有人連絡你,你都可以問下
如果你主動CALL去續約,都有的傾

我依家用的PLAN,差唔多係個兩月前簽
8M,$175/月

大宅

pccw的netvigator的月費

pccw的netvigator的月費

這是 PCCW SALES 前2天打電話比我的最新優惠,如要可PM我.

如果新裝/過台家居電話 + 上網 (6-8M)
**電話可半價 即$55X24個月 (其中6個月FREE) + 上網 $228 X 24個月**仲有 + $8~~送1部 HYUNDAI DVD 機

AND::~~如果想新開/過台~家居電話
1.) $ 88 FREE 200min IDD每月 X 24月 (FREE 6個月,再送全套來電組合)
or2.) 去PCCW 中心買滿 $1000電器, 憑單月費 $110 X12月, 即送 $500 惠康 COUPON~~...etc
[size=x-large]HERO~~BB~!!! :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D [size=medium]HEROHERO~~^_*

大宅

醒目開學勳章

Hi cathy
請問$175是新裝or續約?
thx

男爵府

原文章由 sauhan 於 07-12-12 15:52 發表
急問pccw的netvigator的月費

因舊合約快完結、請問現在續新約的月費?有冇減價或有禮品換?你們現在是幾多錢月費?《任上網的》

Dear all,
我昨日打電話去1833833客戶服務直接問佢
答案lanA200(18個月+送12個月PCCW的2G電話卡(內有每月750分本地通話~可帶號碼!
PlanB210(15個月合約)冇嘢送
咁我聴完佢講,我就話我唔鐘意PlanA:佢送的gaft因我在另外的電話台有合約我唔會用你公司的電話卡;butPlanB又貴,因我現在舊約是$190(18個月減多其中2個月free=好似平均$l68)左右,所以我冇即時續約,咁佢(職員)就即刻話因我是佢公司的長客才大方地送我電話卡(我心想0h!真多謝:tongue: )
跟着我就話why我鄰居上兩個月續約是$190(18個月+4g電腦手指)《我鄰居不是自行續約,而是在滿約前兩星期左右,Pccw打比佢傾新合約》咁我未同佢話我都要‘手指’才0K!但佢話唔得,話依DPlan只有佢打比你才有,那我就話咁我為有等佢公司打來吧!不過我有問佢如果我唔續約咁遲些滿約會收幾錢~ANSWER lS=$190!!!我比佢即刻激死,=不續約平過續約!!!!!!
現在我只好等電話吧!!!!

男爵府

原文章由 sauhan 於 07-12-13 18:37 發表

Dear all,
我昨日打電話去1833833客戶服務直接問佢
答案lanA200(18個月+送12個月PCCW的2G電話卡(內有每月750分本地通話~可帶號碼!
PlanB210(15個月合約)冇嘢送
咁我聴完佢講,我就話我唔 ...

補充lanA$2001anB$210,唔知why上边出咗d公仔!

公爵府

好媽媽勳章

我而家用緊6m/$145
網上世界咩人都有 ,謝絕介紹買賣 ,謝絕代購!

大宅

我唔知宜家用緊幾多m, 不過幾快下..
Plan $155/month, 但用左好耐

男爵府

畀面勳章

原文章由 NLa 於 07-12-13 02:44 PM 發表
Hi cathy
請問$175是新裝or續約?
thx

續約的

大宅

醒目開學勳章

thx cathy6710

首頁

尾頁

跳至