自由報料

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

由7月27日開始至8月31日,逢星期日有得
玩,得5日咋!

禁止訪問

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:科學園「 探索科學‧趣味坊」

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:yuensiu 的帖子

http://lilypie.com/Fifth_Birthday_code.php
驕傲(Pride).貪婪(Greed).迷色(Lust).忿怒(Wrath).嫉妒(Envy).貪食(Gluttony).、及懶惰(Sloth).

侯爵府

駛唔駛報名架?

大宅

Xmas吸收勳章

回覆:patwong 的帖子

年票可入嗎?

大宅

駛唔駛報名架?

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

patwong 發表於 14-7-25 10:42
駛唔駛報名架?
$20 / 張
(包括1場夏日奇趣表演以及2次工作坊傳統小食)
* SPARK會員享有免費門票

訂購門票
http://www.hkstp.org/zh-HK/News-Media-Events/Events-Seminars/2014/Explore-the-FUN-of-Science-(1).aspx#.U9HNaeOSzKM

珍珠宮

姆明媽 發表於 14-7-25 11:08
駛唔駛報名架?

$20 / 張

訂購門票

http://www.hkstp.org/zh-HK/News-Media-Events/Events-Seminars/2014/Explore-the-FUN-of-Science-(1).aspx#.U9HNaeOSzKM

珍珠宮

shirley_mama 發表於 14-7-25 10:57
年票可入嗎?
$20 / 張

訂購門票

禁止訪問

大宅

回覆 yuensiu 的帖子

請問如2大人同小朋友係咪買3張飛?

大宅

回覆 yuensiu 的帖子

男爵府

醒目開學勳章

係咪即刻收到E-MAIL的呢? 我登記左呢個星期日但收唔到e-mail confirm呢, 是否已滿?

別墅

回覆 小思 的帖子

(成功訂票者將會於活動前收到確認電郵,電郵內將詳列換票安排及注意事項。未能收到電郵者可視作登記並未成功。)

首頁

尾頁

跳至