自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

而家我多在萬o買,我上次買雙fly人,藥房買同萬o買 感覺唔同﹗

但大家都有 雷射商標,我真係唔識分喇﹗﹗
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

子爵府

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:成日都好想問點解藥房同萬0個d價錢唔同,睇d

原帖由 littlesa24 於 14-07-25 發表
成日都好想問點解藥房同萬0個d價錢唔同,睇d盒既包裝就係一樣,但其實係藥房會唔會易買到假貨架?

...
絕對會~!

BIGPAT    發表於 14-7-28 17:07
wcpcelia    發表於 14-7-25 20:36
Anyway the wind blows, doesn't really matter to me, to me...

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

回覆:藥房會唔會易買到假貨?

有d 藥房真係上過報紙

我都好怕去藥房買嘢,尤其是成藥

全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

公爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

會喇,藥房平好多,所以禾零願貴去萬0買

別墅

唔好叫藥房介紹成藥。有d無良心的藥房會介紹d賣唔出的死貨。

珍珠宮

會,買洗衣液,葯房果d好稀,惠x買既杰d,應該溝左野。

這樣初階的髮飾「你」也看在眼內?! 其實世界很大,出去看看開闊自己的眼界吧!   歡迎「你」對  號  入  座。       

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

只會買日用品

你若盛開, 蝴蝶便來!

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

引用:而家我多在萬o買,我上次買雙fly人,藥房買

原帖由 my005 於 14-07-25 發表
而家我多在萬o買,我上次買雙fly人,藥房買同萬o買 感覺唔同﹗

但大家都有 雷射商標,我真係唔識分喇﹗﹗: ...
雙飛人藥房有假ge

翡翠宮

牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:有d 藥房真係上過報紙我都好怕去藥房買嘢,

原帖由 Yubi.T 於 14-07-25 發表
有d 藥房真係上過報紙

我都好怕去藥房買嘢,尤其是成藥
hi 虎媽
我成日去藥房買野,有時仲會格到最平買來買。

珍珠宮

會,凡士林都有假貨

翡翠宮

牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

藥房有正貨商標,同埋留意老店都有信心的

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

lina9316 發表於 14-7-25 20:35
雙飛人藥房有假ge

我明明金晴火眼 攞住 研究過 有雷射商標,又有個 trade no.架,都中伏﹗

所以都係萬o 囉﹗

ivycowcow  雷射標好易整架jar!!   發表於 14-7-25 21:16
lina9316    發表於 14-7-25 21:03
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

引用:Quote:原帖由 Yubi.T 於 14-07-25 發表有d

原帖由 MM2005 於 14-07-25 發表
hi 虎媽
我成日去藥房買野,有時仲會格到最平買來買。
我去藥房只會格廁紙價

上面果句嘢諗咗好鬼耐都唔知點講好

全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

侯爵府

引用:藥房有正貨商標,同埋留意老店都有信心的

原帖由 MM2005 於 14-07-25 發表
藥房有正貨商標,同埋留意老店都有信心的
x2,去啲幫襯開嘅連鎖大舖,相信佢地唔敢

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:littlesa24 的帖子