影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

熱血金章 大廚勳章

從來都唔睇吳尊, 從雜誌上看到他的照片覺得他唔夠男子氣概,。 剛巧東風現正播他主演的 "花樣少男少女", 我剛巧又睇到, 睇咗又覺他幾好噃, 唔差噃。 又知佢係汶萊來, 係澳洲出名大學MIT畢業, 真係一個有內又有外嘅好男仔 .

珍珠宮

眼前一亮呢~~ 實在太靚女啦... :mrgreen: :mrgreen: 但同身材唔夾...

子爵府

:mrgreen::mrgreen:

我都係剛看完"花樣少男少女"
我覺得佢同孫耀威有幾分似
年輕又靚仔又有學識又大隻屋企又有米
呢D完美男子係邊度搵

原文章由 tkkmama 於 07-12-12 19:52 發表
眼前一亮呢~~ 實在太靚女啦... :mrgreen: :mrgreen: 但同身材唔夾...

[ 本文章最後由 HoneyBee30 於 07-12-12 22:02 編輯 ]

男爵府

佢真係好靚仔喎,聽講佢仲係汶萊的貴族,又有錢又靚仔.
不過佢好似我以前個男友,所以响電視睇到佢都唔想去望,,,,我好憎以前個男友:tongue:

珍珠宮

really very handsome:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

子爵府

佢真係好靚仔~

珍珠宮

你地會唔會睇籃球火呀:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

珍珠宮

「鬥牛」4男 看不慣吳尊的帥氣

三立《硬是要鬥牛》種子偶像球員徐清峰、席誌成、黃立凱及洪杰22日出席節目餐會,4男重砲轟演藝圈男子偶像團體「棒棒堂男孩」、「飛輪海」脂粉味過重,還直說若與這兩團PK,會「電給他死」、「電爆他們」、「讓他們瞧瞧何謂籃球的精髓」,還大聲訕笑!
 飛輪海中的吳尊身材有肌肉線條,又被粉絲公認是帥氣的新生代偶像,但4男搖頭說:「就是看不慣。」甚至最被看好的球星席誌成還直呼:「我很討厭棒棒堂。」演藝圈誰才是男性表率?4男舉了吳彥祖、張孝全、黃立行,還猛誇金城武:「他才是男人中的男人,連髒髒的都很帥氣。」

4男球星昨還號稱搶下了飛輪海原要借的英國品牌dunhill明年春夏新裝,在昨天曝光。其中席誌成自爆從不穿內褲,為了要當時尚男,特去買四角褲穿,他還大喊:「好不習慣喔!好束縛!」

首頁

尾頁

跳至