單親天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

chicco STROLLER PONEE XS

8成新~~性能完全無問題,推起來好定~朋友送..初生BB唔啱坐..所以我個b一次都無用過

因最近我媽咪買左架新的combi bb車比阿b
無地方擺,所以送出,送給單親,綜援家庭

但要到中環自取~!!

各位PM我的媽咪,請注意:我係真心送比有需要的家庭,
 唔使比$我,亦都唔會收$..只要去中環自取就可以..因自己都係單親家庭長大所以有心幫人..

[ 本文章最後由 guilty 於 08-1-1 17:25 編輯 ]

侯爵府

請問送出這部bb車未.我本人係綜援家庭的.不過我已有bb車.
我係想幫我fd找.
佢係單親媽媽.佢個b 3個月啦.
唔知部bb車可唔可以比佢仔仔用la...
另我有睇到其他ma ma送出 bb車.我也有問D ma ma可否送比我fd.
不過未有一個回覆.

大宅

好媽媽勳章

你好,我是單親媽媽,而家架bb車爛得好犀利下,搖搖擺擺,且ge ge聲,請問可以送給我b嗎,bb而家14個月。

p.s. 我也有問其他送bb車d ma ma可否送比我
不過未有一個回覆.如果其中一方送比我,我會告訴其他媽媽唔使送比我的:loveliness: :loveliness:

原文章由 guilty 於 07-12-14 02:14 發表
chicco STROLLER PONEE XS

款式可到
http://www.chicco.com.hk/products/stroller/STROLLERS.html
最尾097 - SAHARA個架~~

8成新~~朋友送..我個b一次都無用過

因最近我媽咪買左架新的combi bb車比阿b
無地方擺,所以送出 ...

[ 本文章最後由 weiwai 於 07-12-14 15:14 編輯 ]

大宅

我睇左相喇
我pm 左比你..thx

大宅

pls chark pm

複式洋房

pls chark pm,thx!!

首頁

尾頁

跳至