婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

唉,一路以黎我仔唔鐘意飲水,便便好差,好辛苦訓練佢飲到10安水,只係上個星期比佢湊一日,第二朝開始nur 水nur 到而家,計埋nur 都只係飲得5安,我連維他奶都試比佢飲,都nur 埋一份,平時搶住飲,一日咩都無哂唔比佢湊又唔得,c6 應承一星期比佢湊一日,又要教佢打人,而家發脾氣就成日打人,我係ftm ,我就快無力,一手教出黎既野,咩都無哂

公爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

回覆:去完奶奶到,10安水無哂

唔比佢湊,但比佢見low

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

嘥哂你D心機喇

子爵府

育兒性格勳章

回覆:mankiki041005 的帖子

Ftm做乜要比佢湊,我同99住我直頭唔比佢掂添呀

男爵府

引用:唉,一路以黎我仔唔鐘意飲水,便便好差,好

原帖由 mankiki041005 於 14-07-27 發表
唉,一路以黎我仔唔鐘意飲水,便便好差,好辛苦訓練佢飲到10安水,只係上個星期比佢湊一日,第二朝開始nur ...
只係一日,影響咁大?

男爵府

畀面勳章

引用:唔比佢湊,但比佢見low

原帖由 llssisi 於 14-07-27 發表
唔比佢湊,但比佢見low
唔得呀,我試過同我老公講但佢唔肯

男爵府

畀面勳章

引用:Ftm做乜要比佢湊,我同99住我直頭唔比佢掂

原帖由 Ying0623 於 14-07-27 發表
Ftm做乜要比佢湊,我同99住我直頭唔比佢掂添呀
其實當初我本身諗住做野,無咁諗過自己湊,咁我99就遲左職,但我忍受唔到佢湊b 方法,所以遲職湊,但我老公話點都比佢湊返日,始終係我地叫佢遲職,我自己都爭取過只係帶返去食飯,佢唔肯

男爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 mankiki041005 於 14-07-27

原帖由 ferferfer 於 14-07-27 發表
只係一日,影響咁大?
我自己都唔想成日賴佢地,但問題星期三我湊佢好地地,星期4比佢湊,夜晚返黎已經飲奶訓,第二朝第一啖就已經nur

男爵府

畀面勳章

去埋一切湊

公爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

跟埋去湊

大宅

為左個仔,我會誓不讓步!要明白小朋友好壞d人只會話父母晤識教!我為左個仔好,自己辭職搬返娘家!仲同老公吵過無限次!但當個仔大,我老公先會真係感受到我既付出!為左個b,加油爭取!

大宅

畀面勳章

引用:唉,一路以黎我仔唔鐘意飲水,便便好差,好

原帖由 mankiki041005 於 14-07-27 發表
唉,一路以黎我仔唔鐘意飲水,便便好差,好辛苦訓練佢飲到10安水,只係上個星期比佢湊一日,第二朝開始nur ...
ftm 都要比佢湊!?

男爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 mankiki041005 於 14-07-27

原帖由 小丸123 於 14-07-27 發表
ftm 都要比佢湊!?
我老公應承左佢媽一星期比佢湊一日

男爵府

畀面勳章

引用:為左個仔,我會誓不讓步!要明白小朋友好壞

原帖由 永恆的傻女 於 14-07-27 發表
為左個仔,我會誓不讓步!要明白小朋友好壞d人只會話父母晤識教!我為左個仔好,自己辭職搬返娘家!仲同老 ...
我會再努力試下爭取

男爵府

畀面勳章

引用:去埋一切湊

原帖由 stevekit 於 14-07-27 發表
去埋一切湊
我之前除左呢d 事,我已經諗過,如果我跟埋去,我諗我睇到仲多,由我生b 到而家已經為99嘈過好多次,自己已經覺得同c6 關係好似已經無以前咁好,所以我先唔跟,不過今次我會努力爭取下

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 小丸123 於 14-07-27 發表ftm

我老公應承左佢媽一星期比佢湊一日
幾個鐘乜都夠 洗乜一日呀 叫c6跟埋過去啦 無事就話幾多日都得 有事一個鐘都唔得

大宅

回覆 mankiki041005 的帖子

我暫不評論99那部分。提議你給囝囝每天午晚餐吃點點綠賣的發芽米,
我個囡之前日日便秘,次次大便都喊哂,又是不愛喝水,
現在吃了發芽米,情況好多了。

大宅

教好需要一年,教壞只需一日

muimui2012  同意。我阿B去99度玩   發表於 14-7-28 19:49

大宅

我囡得歲幾都識麻麻好蝦,明明落鋪頭自己要換鞋,日日都識自己換,麻麻黎到就大爺咁訓係佢張私家梳化仲放埋隻腳上手衴到等麻麻幫佢換鞋,但我囡知我唔好蝦,麻麻唔係到係自己做返。
我係我屋企人既行為話我知,自己既仔女係用黎鬧既,孫係要黎縱既,所以我對我媽同我99都係當睇唔到好d,因為佢地見既時間唔長,壞都唔壞得多,最多自己返屋企企硬d改返佢,唔係就只可以唔好見。

1bear1dream  無錯。  發表於 14-7-28 21:33
kittychung122    發表於 14-7-28 10:41

水晶宮

如果搞到個仔咁,我會同老公講,跟埋佢,老公唔肯我連帶都唔帶去

首頁

尾頁

跳至