自由報料

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我公司想下星期食lunch自助餐, 有朋友介紹六國酒店, 可惜打去問下星期full booked, 請問有無其他介紹下, 要經濟d因公司有budget, 唔該!

大宅

2024勳章 虎到金來勳章 畀面勳章

You may try R66.

大宅

都好難book, 自由行都book 滿.

原文章由 ngangougou 於 07-12-14 14:35 發表
You may try R66.

複式洋房

咁, 世紀酒店OK嗎? 有無人試過俾d意見?

大宅

世紀我食過dinner buffet都ok嫁~~我估lunch應該都唔差既

男爵府

What about

1) Metro Park Hotel - Wanchai
2863 7345

2) Convention & Exhibition Centre
2582 7238
Congress 2583 7250

3) YMCA
2802 0111

複式洋房

Thanks, I will call and check.

原文章由 chelsea 於 07-12-14 16:00 發表
What about

1) Metro Park Hotel - Wanchai
2863 7345

2) Convention & Exhibition Centre
2582 7238
Congress 2583 7250

3) YMCA
2802 0111

複式洋房

今日lunch去左Century食左buffet啦, d野食同環境都幾好, 聽隔離枱話是新裝修左, 食物款式多左, $188有8折, 我d同事都話幾好, 所以我先至再留言俾大家知.

男爵府

原文章由 QQ921 於 07-12-17 17:10 發表
今日lunch去左Century食左buffet啦, d野食同環境都幾好, 聽隔離枱話是新裝修左, 食物款式多左, $188有8折, 我d同事都話幾好, 所以我先至再留言俾大家知.

我星期日先食過, 可以喎!最正係我book 位時book 埋個囝, 佢3歲半, 原來Century 四歲先收費, 慳返$$:mrgreen:

出面多數計3歲以上或高度嘛

首頁

尾頁

跳至