自由講場

跳至

首頁
45678...10

尾頁

禁止訪問

回覆:其實生完有幾多人真係keep倒

男爵府

回覆:其實生完有幾多人真係keep倒?? 我見真係明星先得...

我生完都分別不大,係個肚鬆啲。最搞笑喺細女擺滿月嗰陣,我同男家啲親戚打牌,之前未見過既,喺度問bb媽咪去咗邊,我話咪係度同你打緊牌囉我覺得做咗媽咪之後,俾人話唔似生過、個樣後生,嗰吓真係好開心

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我仔8歲

我仲著到25吋腰既褲

心境都好重要,唔係為別人keep,為自己keep.

男爵府

引用:其實生完有幾多人真係keep倒

原帖由 littlekenny 於 14-07-28 發表
其實生完有幾多人真係keep倒?? 我見真係明星先得...
希望我keep 到!!

我未bingo 前95磅,而家重左20磅,小腿粗左d, 都有少少擔心回復唔到以前,但我係瘦底應該ok, 只係驚小腿唔識瘦返..

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

引用:其實生完有幾多人真係keep倒

原帖由 littlekenny 於 14-07-28 發表
其實生完有幾多人真係keep倒?? 我見真係明星先得...
我瘦過未生… 但係身子就弱…骨頭又易痛

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:尋日我女百日宴

原帖由 Toffeeyip 於 14-07-28 發表
尋日我女百日宴
條腿好瘦

你若盛開, 蝴蝶便來!

珊瑚宮

環保接龍勳章

全個家族都得

人邁向新的一天跨新步放眼遠方迎來朝暉將人照亮

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:我30+生,生完狀態似乎狀態麻麻,那時開始

原帖由 KT0603 於 14-07-28 發表
我30+生,生完狀態似乎狀態麻麻,那時開始長期返工會化淡妝,身型一直都係小胖型(因為零運動)。
...
我覺得我生完比未生前仲回春,只限外表,因為裝嫩。。。
心態係老咗。。。

你若盛開, 蝴蝶便來!

大宅

我冇改變,只會老

公爵府

引用:我生完都分別不大,係個肚鬆啲。最搞笑喺細

原帖由 kiki0101 於 14-07-28 發表
我生完都分別不大,係個肚鬆啲。最搞笑喺細女擺滿月嗰陣,我同男家啲親戚打牌,之前未見過既,喺度問bb媽咪 ...
絕對贊同。 不過生完兩個真係鬆過以前少少

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

都識人KEEP得好好的

水晶宮

虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

坐月果陣都冇而家咁肥

我個fd生完第2件1年多d,瘦左又靚左,仲可以著雞翼袖,可以佢要見客會注重外表喇。每次見到佢後都想減肥

水晶宮

Keep到果d係咪唔駛自己湊?自己湊真係殘十倍

寶石宮

引用:我生第一胎好快瘦返,第二胎個肚瘦唔返,兩

原帖由 MANGAWONG 於 14-07-28 發表
我生第一胎好快瘦返,第二胎個肚瘦唔返,兩個小朋友差17個月,唔知係咪生得太密。

...
我都係,第二胎好難keep

水晶宮

引用:生完又瘦又靚又精神,多數係大部分時間將bb

原帖由 oooasis 於 14-07-28 發表
生完又瘦又靚又精神,多數係大部分時間將bb外判比人照顧。
所以大把時間減肥健身美容扮靚,如果真係親力親 ...
我都有咁既疑問,勞心勞力,瘦又點,肚依然鬆泡泡,俾細路激到皺紋多幾條

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+KT0603+於+14-07-28+發表我30

男爵府

我生完瘦返,靚左但老左。27歲似30歲,希望可以keep住

侯爵府

我暫時都得,但真係日日做運動咁濟,係食上面又要節制,又要護膚,肯做一定得,但我都好想懶,但一懶就一世(ps 我奶奶家下仍然好fit, 而且會減肥,我唔可以比佢更師奶,佢好潮,係我榜樣)

男爵府

回覆:其實生完有幾多人真係keep倒?? 我見真係明星先得...

我,因我本身瘦底,生完仲瘦過未有嗰陣時,得105磅。

禁止訪問

引用:點先叫KEEP得到先.如果只係體型磅數,+好多

首頁
45678...10

尾頁

跳至