親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章

我地住t21尋日book let"s relax spa要俾錢先,但今朝上網睇上年評價吾多好,最近有無人試過呢間spa呀!俾d意見好嗎!因為我帶住個仔仲諗住近近地呢間添!

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

評語呢啲好難講架喎, 我試過啲出名既, 但真係要睇師傅手勢
我覺得得, 但C6覺得唔得, 掉轉又試過, 兩個覺得得又試過, 唔得又試過囉..........

如果想近又有小朋友, 其實都冇乜所謂啦, 佢價錢唔貴麻~

男爵府

回覆 TMC3012 的帖子

2千幾B,做磨沙同油NOR~~我貪佢係樓下,我1個人帶同FD帶住仔仔,同ASOKE區都好GE,但佢收好早
10點,即係8點要做

男爵府

個人覺得麻麻地 因為太多遊客幫襯 又多香港人
技師有點兒HEA做
勝在地點方便 住T21落樓下就係喇

男爵府

回覆 jagabee0903 的帖子

係la~~咁我試下搵第2間,因為佢要我book時fullpayment~~rate4.09

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:回覆 TMC3012 的帖子2千幾B,做磨沙同油NOR~

原帖由 貓MIMI 於 14-07-29 發表

2千幾B,做磨沙同油NOR~~我貪佢係樓下,我1個人帶同FD帶住仔仔,同ASOKE區都好GE,但佢收 ...
做兩個鐘?

貓MIMI  係呀,bkk係咪日日落雨  發表於 14-7-29 14:05

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

貓MIMI 發表於 14-7-29 10:22

2千幾B,做磨沙同油NOR~~我貪佢係樓下,我1個人帶同FD帶住仔仔,同ASOKE區都好GE,但佢收 ...

做兩樣差唔多錢啦, 咁係正樓下唔駛煩, 不過要FULL PAY先就真係

男爵府

回覆 good_pig 的帖子

係呀2hrs~~一係我去siam區做

http://www.dioralangsuan.com/reservation-cn.html

禁止訪問

回覆:請教各位T21果間let’s relax spa

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:回覆 good_pig 的帖子係呀2hrs~~一係我去si

原帖由 貓MIMI 於 14-07-29 發表
回覆 good_pig 的帖子

係呀2hrs~~一係我去siam區做
我去 soi 38, so thai spa, 4個鐘,印埋thailandfans coupon, 1800b 咋

上網有介紹佢package, 要打的去,靜靜地,有獨立廁所,幾好手勢架

貓MIMI  叫咩名  發表於 14-7-30 07:41

寶石宮

引用:試下Healthland, 係T21後面,以前泰國同事

原帖由 QQfishma 於 14-07-29 發表
試下Healthland, 係T21後面,以前泰國同事介紹, 每年都去做Thai Massage
我去呢間, 400b 90分鐘,不過冇得卜

都係soi.19
手勢唔錯

寶石宮

引用:試下Healthland, 係T21後面,以前泰國同事

原帖由 QQfishma 於 14-07-29 發表
試下Healthland, 係T21後面,以前泰國同事介紹, 每年都去做Thai Massage

都係soi.19
手勢唔錯

寶石宮

引用:Quote:原帖由 QQfishma 於 14-07-29 發表試

原帖由 good_pig 於 14-07-29 發表

都係soi.19
http://ellypapago.pixnet.net/blog/post/52411878-2011%E3%80%90%E6%B3%B0%E5%9C%8B-%E6%9B%BC%E8%B0%B7spa%E3%80%91reflex-place-massage-therapy

貓MIMI  Tkssssssss  發表於 14-7-30 07:41

寶石宮

引用:Quote:原帖由 貓MIMI 於 14-07-29 發表回覆

原帖由 good_pig 於 14-07-29 發表
我去 soi 38, so thai spa, 4個鐘,印埋thailandfans coupon, 1800b 咋

上網有介紹佢package, 要打的去, ...
http://www.sothaispa.com/spa-prices

大宅

回覆:貓MIMI 的帖子

其實asok bts exit 4 都有,泰式兩個鐘800匹,同let\'s relax 一樣, 叫urban retreat。我住t21行去都超近, 只係要出戶外。29/7六樓full book, 我去呢間即日都訂到按八點。泰友營都賣廣告。

大宅

回覆:貓MIMI 的帖子

我上星期係芭提雅間分店做過spa,普普通通啦,好過係香港按摩少少,都要hk500

男爵府

回覆:semik 的帖子

最後做了靜,very good

別墅

回覆:請教各位T21果間let’s relax spa

靜係邊度啊?

男爵府

回覆:MrsChans9 的帖子

Siam 既four season hotel 後一條街

大宅

貓MIMI 發表於 14-8-3 12:43
Siam 既four season hotel 後一條街
幾錢? 幾多個鐘? 難搵嗎? thx!

首頁

尾頁

跳至