自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

子爵府

陪月勳章

引用:我老公好鬼中意一累就向廳度訓,叫佢衝涼又

原帖由 stellatam1130 於 14-07-29 發表
我老公好鬼中意一累就向廳度訓,叫佢衝涼又吾肯,一訓就到凌晨先起身走去衝涼然後返房訓,因我本人吾中意吾 ...
每日著情趣睡衣

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆:怎改善老公吾返房訓的壞習慣呢,各位請教下.

妳咪算好,我老公瞓廚房呀。

lailaiha    發表於 14-7-30 17:41

複式洋房

床單又唔駛我洗,話之佢啦~
話時話,自從結婚之後,我學咗佢d習慣:朝早沖涼!

大宅

唔好太執著,始終佢都喺屋企,比番點私人空間佢做佢覺得舒服既事同個人習慣,只要不是影響其他人就可,點都係兩個個體,好難要人跟足自己一套。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

我唔理佢

侯爵府

擺曬啲野係梳發,等佢無得瞓!or係房放部電視,等佢係房攤住睇!

瑪瑙宮

引用:我老公好鬼中意一累就向廳度訓,叫佢衝涼又

原帖由 stellatam1130 於 14-07-29 發表
我老公好鬼中意一累就向廳度訓,叫佢衝涼又吾肯,一訓就到凌晨先起身走去衝涼然後返房訓,因我本人吾中意吾 ...
個廳拆左冷氣,淨係房開到

已刪除用户

大宅

其実楼主問題係(1)怕老公睡眠不足 (2) 定係因為老公入房時、自己已経「FUN」左、没有性関係可言? 2個問題完全吾同BOR
****Mighty****
love you for you
自分に負けるな!!

珊瑚宮

stellatam1130 發表於 14-7-29 19:34
聽完你地甘講,原來每個人都有呢個問題出現,甘即係要我從容我老公佢有佢訓我有我訓啦。 ...
其實樓主你有冇從你老公角度諗過?

最簡單嘅方法, 係將你對老公一返屋企你對佢講嘅野錄音......

第日佢返咗工之後, 你坐低聽返, 如果你覺得悅耳, 咁不妨堅持下去;

如果你覺得有問題, 就先改善自己, 多點包容。

子爵府

好媽媽勳章

我老公情況差不多,
但通常係發生返2日1夜工先會咁,
食飽坐梳化跟住訓著,
我開頭勞氣架,
但已經習慣左,
所以唔理,我臨番房幫佢蓋被,差電,除眼鏡,咁樣反而大家仲舒服,
但張被一定即日洗

男爵府

其實放工返屋企已經好累,咪俾佢休息下囉。怕污槽咪買d易清潔d sofa,或買多几個sofa套换囉。咁到成日嘈好易連屋企都唔返去瞓啦

大宅

認識瑞士牛牛第一回

回覆 venus.c 的帖子

廚房點瞓呀?分分鐘同大小強共眠

大宅

我c6好愛乾淨,唔沖涼唔得…

每一種創傷,都是一種成熟。

公爵府

環保接龍勳章

其實以前我都好多時收工太累係梳化訓左,訓醒先沖涼,如果我俾我媽咁鬧我,我諗我會好唔開心同覺得好唔體諒,我就係為左唔想整污糟床先唔訓住,點解仲要俾人鬧?好彩我媽無咁做

水晶宮

虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

反而我c6一返黎即刻除衫即沖涼架喎,但沖完涼又係sofa度睇電視/睇碟既話有時真係會訓著,佢話張sofa太太太舒服喎

男爵府

我c6都係咁架,我又覺得冇野喎,佢鐘意訓梳化咪由佢囉,至緊要係沖左涼先入房訓。。。。樓主覺得個問題係咩呢?你想佢陪你訓?!

珍珠宮

畀面勳章

只要唔好黏埋我度,我唔管呢d野

禁止訪問

水晶宮

最關心BB問題熱投勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

我C6好乾淨㗎!入屋立即洗手洗腳!

唔換睡衣是不會上床 ,不沖涼亦不會換睡衣!

首頁
12345...6

尾頁

跳至