潮流時尚

跳至

首頁
12345...53

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章

Re: 用咩L.V袋?

我都係 causal 咋, 牛記笠記.

大宅

hahah..同我一樣囉...係好難買呀...佢多數d 款都女人.....一係又男人得滯喎...

大宅

cabas alto 我覺得麻麻地..好似女人o左d...hahaha.係勝在放得野多囉....

大宅

筒型袋, 現在冇speeds 咁多人用, 出街都不是太多人用, 又唔係太重, 幾好呀 :-P

開心生活......一切從心出發...隨遇而安...平凡是福

大宅

係呀...都係一個好提議....

大宅

barkley,
do u know how much of that 筒型袋呀, i want to buy one le
開心生活......一切從心出發...隨遇而安...平凡是福

大宅

sorry 呀...唔知喎....不過, 我諗你預5500 以上啦...

大宅

thx ah barkley
let me go to see see tmr sin
題外話, 維園有花卉展覽, 今日經過, 好多人, D花好靚呀, 有機會明天去look look 呀

大宅

chunchunbb..
唔駛thanks...我都唔知..hahah..你早d 問呢,我今日可以幫你問埋....因為今日又落o左去望o下有乜新野...hahah

珍珠宮

醒目開學勳章

chunchunbb423
我記得筒型袋同 speedy 差唔多價錢, 唔知有冇記錯呢?? 我都几鍾意呢款但想要深啡色皮果隻 (限量), 可惜冇得賣 lu!

大宅

chunchunbb423,
細o個個szie 就可能差唔多, speedy 細o個隻好似3900 到...

大宅

係呀,我都想問下 :-P
"筒型"同款OK嗎,如果依家買會唔會OUT呀,因為我已經有SPEEDY 啦,太多人用呀 :-( 所以想買o個個筒型.俾d意見呀

公爵府

2018父親節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

你想買邊隻"筒型"呀!我朋友買咗一個格仔"筒型",要$6080,
都幾貴. :-P :-P :-P

大宅

我想買monogram個個呀,乜格仔仲貴呀

大宅

pakpakmami,
我都覺得格係係貴d...但係上次問過個sales , 佢又話一樣..

公爵府

2018父親節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

如果要買,就快d啦,因為我朋友在一個星期時間,已經要比多$200,你話喺咪唔抵. :-( :-( :-(

大宅

Reporter

Speedy

Papillon

Dorsoduro

[size=x-large]Details Click Here
熙熙&樂樂媽咪

複式洋房

有無人用CD呀? 好想買CD隻Hand Held, 灰底印CD logo 個隻!但又想買monogram mini small josephine,介棘新色!

但巳經有monogram speedy and monogram mini alma long. 又有Dior Girly hand held.

你地會買LV small josephine or CD hand held 呢??

公爵府

Bella:
LV small josephine 喺咪卡其色呀!
我個人鍾意LV small josephine 多啲. :-P :-P :-P

大宅

Bella,
我都係鐘意LV多d呀!CD始終無咁"COME"興呀

首頁
12345...53

尾頁

跳至