少年成長

跳至

首頁

尾頁

大宅

本人BB就嚟兩歲,每次我一放工或放假番到屋企佢都會好痴身,其他人邊個都唔跟,不停要我陪住佢玩,陪住佢,如我抱細B,佢會呷醋扭計發脾氣,但當我唔喺屋企佢就全日好乖唔扭計,好好揍,咁其實係咪我好大問題,因屋企人都話我係度佢就麻煩D,定其實係正常。唔該哂

伯爵府

引用:本人BB就嚟兩歲,每次我一放工或放假番到屋

原帖由 ChengCat 於 14-07-30 發表
本人BB就嚟兩歲,每次我一放工或放假番到屋企佢都會好痴身,其他人邊個都唔跟,不停要我陪住佢玩,陪住佢, ...
你好似我老公。
一放工返黎痴到實,出街唔比我拖唔比我乜乜物物咁。

好正常,佢想親近你多點。不用擔心。

子爵府

我女都係咁,雖然自已辛苦D,但代表你係佢最錫的人。
所以我有時都会自己行下街,食下好野,比番D私人時間自已,平衡下

別墅

回覆:BB痴身!

我女都係咁,但我好enjoy 囉,您諗佢大的會獨立個時想佢痴身就難了。

禁止訪問

珍珠宮

我自己湊多,要出去開工時擺低俾婆婆,婆婆都話見唔到我時阿仔好乖

男爵府

Working mum要返工以外既時間先見到bb, 但反而最痴媽咪,唔通bb真係識分邊個先係最親?
樓主,bb幾大先明顯有呢個舉動呀?

大宅

回覆:ChengCat 的帖子

多謝咁多位jm們嘅寶貴意見,睇完個心都舒服D,知道原來唔係得自己有這情況,等我仲以為咁係有問題!

子爵府

ChengCat 發表於 14-8-7 16:56
多謝咁多位jm們嘅寶貴意見,睇完個心都舒服D,知道原來唔係得自己有這情況,等我仲以為咁係有問題! ...
梗係冇問題啦,如果你放工你BB反而當你透明你就真係傷心啦

大宅

ChengCat 發表於 14-7-30 20:58
本人BB就嚟兩歲,每次我一放工或放假番到屋企佢都會好痴身,其他人邊個都唔跟,不停要我陪住佢玩,陪住佢, ...
放心妳無問題, 我囡囡都無咁, 佢只係想爹妳....妳就好好享受痴身既甜蜜 ^^

首頁

尾頁

跳至