派對情報

跳至

首頁

尾頁

別墅

有無JM試過佢地嘅cream cake,味道如何?

大宅

開心吸收勳章 15週年勳章

回覆:Samantha109 的帖子

囡囡百日宴訂過,唔太甜都ok!

大宅

回覆 Samantha109 的帖子

訂過生日蛋糕, 整得好靚, 味道OK, 服務好, 但就冇得送貨, 一定要自取

ncls  agree!  發表於 14-8-5 13:18

子爵府

回覆:Carman cm baking

味道ok

別墅

已經訂過兩個,味道唔甜賣相靚

大宅

連續2年阿囡生日都訂唔成,可能我想整既款唔係佢本相簿一樣啦
電話講完再whatsapp圖,都好似唔明我想跟圖整唧cream唔想整糖皮咁。。。仲要whatsapp後佢叫我打比佢,我已經問埋係咪而家,佢話ok,點知我即刻打去佢話佢忙緊,要夜d覆我,果晚都等唔到佢電話,我第2日再whatsapp問佢方便傾未,佢話ok,但打比佢又斷左線。。。
原本見jm介紹話味道好賣相靚都好想試,可能我地同佢冇緣啦~服務好真係見仁見智

別墅

回覆:juneforgbb 的帖子

我訂了佢地嘅cream cake, 有無人試過佢地蛋糕內面嘅芒果,士多啤梨或朱古力跪粒邊種好食?

大宅

引用:有無JM試過佢地嘅cream cake,味道如何

原帖由 Samantha109 於 14-07-30 發表
有無JM試過佢地嘅cream cake,味道如何?
態度極差,好似唔憂做,兩個月前開始聯絡,上星期終於肯聽電話,但一句無期就算!問佢點解唔早d覆話唔得(之前whatsapp同fb inbox過佢),佢話“係咩,可能收唔到“火都黎!仲話有投訴就叫我係fb留言

男爵府

尋日定CAKE D SERVICE 好好喎 , 而且講得好詳細.

可能我早左1 個多月約佢
期待實物
如無意外下次會搵佢

大宅

我初時諗住搵佢訂百日宴旦榚,用過whatsapp問佢野,個男人覆我,串爆。再電話打俾佢,佢係咁問我,你係咪要先,係你入錢俾我幫你hold期。最後我無搵佢,佢俾我感覺唔好又態度差。

別墅

Ok ar,味道、款式及service 都好好!

複式洋房

訂過兩次,味道好,服務唔錯。要好早訂定。。要自取,所以要遷就到先好訂

別墅

我剛whatsapp去, 有個男人錄音覆我. 又好有禮貌喎. 不過佢地唔送貸..

首頁

尾頁

跳至