跳至

首頁

尾頁

水晶宮

原文章由 fwc 於 07-12-17 23:25 發表
嵐嵐出世後第三個月便不停流口水,直至現在無間斷。

究竟幾時會停??-(每日要換幾套衣服,口水肩會扯開。

有沒有BB仲流緊口水?

當王子遇上公主果日,全世界只有我阿Bosco仲戴緊口水肩,就
知尚有Bosco仲流緊口水啦 我都想知佢幾時先流完!
我都見到嵐嵐果日有個跟班媽咪不停幫佢抹口水 ,而我就無咁好
耐性成日同佢抹,唯有戴住口水肩了!好在佢唔會扯開口水肩,因為
佢又係自細已經流口水,所以佢當口水肩係一件衣服了!

水晶宮

原文章由 fwc 於 07-12-17 23:40 發表

http://www.babyhome.com.tw/album.php?op=view3&mid=127015&page=1&folderid=779388&fid=16990097&mfid=82506&z=F

嵐嵐一出世已經玩口水 ,BOSCO一定唔夠嵐嵐勁...

我打算歲半去問下健康院姑娘先:mrgre ...

哈哈!相信都係same case啦!Bosco出街主打口水肩,無30條帶出街都唔係好放心架 !我之前都有問過醫生,兩位醫生都說約18個便開始會減少的了!(i hope so!)但Bosco依家出了成口牙,相信好快會停了!

水晶宮

原文章由 htidemama 於 07-12-17 23:46 發表
因為佢鍾意講野law 而jerry係唔講野架

咁又係噃!Bosco真係口水佬來的!有事無事都講一輪的!

首頁

尾頁

跳至