嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

洋房

中環有間"荷花",地方幾大,本來應該幾溫馨,但每次去d sales 都喇口喇面,服務態度又麻麻,都唔知道係埋個老板對佢唔好,所以甘,有冇人有同感呀?

我覺得最搵笨係當我機緣巧合比較佢同 mother care 一d貨價格,佢竟然仲貴過mother care,話晒mother care  quality有保障,而"荷花"依家有好多貨都係價格貴混雜牌子,聽都未聽過,睇下你信唔信佢?

最離譜係連BB米胡和BB奶嘴都貴過萬寧和吉之島。

子爵府

原文章由 krist1008 於 07-12-18 13:44 發表
中環有間"荷花",地方幾大,本來應該幾溫馨,但每次去d sales 都喇口喇面,服務態度又麻麻,都唔知道係埋個老板對佢唔好,所以甘,有冇人有同感呀?

我覺得最搵笨係當我機緣巧合比較佢同 mother care 一d貨價格,佢竟然仲貴過moth ...

Agree. That's why I very seldom buy baby's stuff at 荷花:tongue:

別墅

荷花貴到你都唔想買,好多地方都平過去,會費又貴,職員又唔掂,都唔知點解開完一間又一間。
簡直你"坤錢":tongue: :tongue: :tongue:

別墅

:tongue: :tongue: :tongue: 我都唔LIKE去買野!

大宅

同意,荷花服務態度簡直不知所謂:tongue:

複式洋房

especially the Monbebe at the bottom, the sales-ladies always think I'm "transparent" and don't say hi to me everytime.
原文章由 krist1008 於 07-12-18 13:44 發表

我覺得最搵笨係當我機緣巧合比較佢同 mother care 一d貨價格,佢竟然仲貴過moth ...

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

中環0的人好差態度
bk 好多mami 都係禁講
好心0的職員了解下,,一陣冇人去荷花買野
已經又貴ga la.....十問九唔應仲要

大宅

原文章由 mimibooo 於 07-12-18 17:50 發表
中環0的人好差態度
bk 好多mami 都係禁講
好心0的職員了解下,,一陣冇人去荷花買野
已經又貴ga la.....十問九唔應仲要

間間D人都唔係咁好ga!!!

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

ysyl3

oic..間公司檢討下啦

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

同意!! 間間既職員都唔好態度

除非你大住個肚, 就會答下你既, 因為知你係大肚婆, 一定會買野既對象先 sell 你下啦!!!

好似我拖住果2歲半既小朋友入去, 就真係當我透明, 有時問佢都當聽唔到咁

[ 本文章最後由 szeszes 於 07-12-18 21:35 編輯 ]

男爵府

畀面勳章

我都覺得荷花0的0野又貴, 服務又唔好, 唔知點解可以開咁多間分店

民房

我估大部份媽媽已經知道荷花不好,只是準媽媽會上當.
周圍到有人閙, 希望準媽媽也不要上當.
http://www.mamastation.com/modul ... id=185&forum=31

子爵府

畀面勳章

我都唔鐘意去嗰到買嘢,覺得自己係咪一條水魚?

複式洋房

係呀, staff態度唔係幾好, 上次我去沙田分店, 見有個媽咪帶住個細蚊女, 佢唔小心將兩架BB車由兩吋高台推咗落地, 我諗係D車碌冇lock實...個媽咪有d慌張, 但佢係正收銀部面前,有至少4個企係度冇嘢做嘅staff只係一度望住, 一D想幫手嘅意思都冇。

唔知佢地係未全部係老闆, 唔怕炒....D嘢又貴,我決定唔會幫襯佢.... 除非全面3折

大宅

原文章由 Poshan11 於 07-12-19 16:49 發表
係呀, staff態度唔係幾好, 上次我去沙田分店, 見有個媽咪帶住個細蚊女, 佢唔小心將兩架BB車由兩吋高台推咗落地, 我諗係D車碌冇lock實...個媽咪有d慌張, 但佢係正收銀部面前,有至少4個企係度冇嘢做嘅staff只係一度望 ...

垃圾公司, D咁樣服務態度好快摺啦啦隊!!!

子爵府

我同朋友去過旺角果間,當時朋友想買梳比BB用,揸住兩隻牌子唔知邊隻好時,個職員即刻過黎解釋兩隻牌子分別同用處,又唔覺佢地冇禮貌喎.不過.... 可能去得少,暫時唔見去地有幾冇禮貌.

大宅

我唯一幫襯佢買tenson棉花
稀仔係一個為食b, 乜都要試下, 而家24磅!!

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

職員我又覺得 ok, 只係覺得中環果間好凍, 唔著外套係頂唔順, 但人少d 同埋客人斯文 d. 旺角果間d客人冇咁斯文, 推架bb車好似大晒咁...

佢既舖租同埋燈油火臘都食唔少啦... :mrgreen: 我抄過一次 d 價錢, 同其他地方賣既野 d價錢一比就知唔駛去荷花買野. 咁有時行過咪睇下d sample.

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

同意!! 職員態度真係唔掂, 好心佢嘅管理層正視下啦 :tongue: 今時今日咁嘅服務態度

男爵府

yes, too expensive!!!

首頁

尾頁

跳至