跳至

首頁

尾頁

洋房

見到其他地區既媽咪都已經搞咗聚會啦, 無理由無屯門區媽咪份架, 所以好想屯門區媽咪可以有個gathering, 綜合幾位媽咪意見,
我地諗住黃金海岸食tea...時間有29/12, 5/1, 19/1 呢幾個選擇, 有興趣既媽咪請報名啦....

人名 日期 時間 人數
YKTo 29/12 or 5/1 tea time 2 (我同bb)

民房

見到其他地區既媽咪都已經搞咗聚會啦, 無理由無屯門區媽咪份架, 所以好想屯門區媽咪可以有個gathering, 綜合幾位媽咪意見,
我地諗住黃金海岸食tea...時間有29/12, 5/1, 19/1 呢幾個選擇, 有興趣既媽咪請報名啦....

人名 日期 時間 人數
YKTo 29/12 or 5/1 tea time 2 (我同bb)
Iris 29/12,5/1or19/1 tea time 2 (我同bb)

大宅

人名 日期 時間 人數
Iris 29/12,5/1or19/1 tea time 2 (我同bb)
yandonbb 29/12&5/1 tea time 2 (我同bb)

大宅

:-( 我去唔到呀,12月同1月的星期六要帶大b上playgroup唔去得呀,下次預埋我拉.

複式洋房

人名 日期 時間 人數
yandonbb 29/12&5/1 tea time 2 (我同bb)
mirian 29/12,5/1or19/1 tea time 2 (我同bb)

別墅

人名 日期 時間 人數
mirian 29/12,5/1or19/1 tea time 2 (我同bb)
睡公主~ 29/12,5/1or19/1 tea time 2 (我同bb)

7月12日出世3.19kg  滿月4.86kg 兩個月5.5kg 四個月6.6kg

別墅

bbCEO 29/12 tea time 2人

民房

大家都12月29日ok,我哋一於決定12月29日出來聚聚
時間:12月29日下午3點
地點:屯門黃金海岸酒店聆渢咖啡廳

現在只有6個人報名,希望有興趣的屯門mami快d報名啦﹗我會於12月28日統計人數然後訂位。

複式洋房

我都好想去呀,但係我bb太細啦,而家先得兩個半月,我諗要下一次聚會先出黎啦.....你地玩得開心d啦......下次bb大d我就會出黎聽下大家既心德.....

民房

我今天問了黃金12月29日當節日下午茶buffeat要每位168元,平時是138元。但我姑仔在黃金做,她會幫我安排有staff discount 30%off,discount後約130元。你們有沒有問題﹖
現在已報名的有:
bbCEO
睡公主
mirian
yandonbb
YKTo
babyiris

已報名的請在此再確認,我星期五訂位,另請pm我你們的電話no.易於當天聯絡。或msn給我:[email protected]

未報名而有興趣者可現在加入。

原文章由 babyiris 於 07-12-21 11:26 發表
大家都12月29日ok,我哋一於決定12月29日出來聚聚
時間:12月29日下午3點
地點:屯門黃金海岸酒店聆渢咖啡廳

現在只有6個人報名,希望有興趣的屯門mami快d報名啦﹗我會於12月28日統計人數然後訂位。 ...

洋房

YKTo confirmed

原文章由 babyiris 於 07-12-26 17:22 發表
我今天問了黃金12月29日當節日下午茶buffeat要每位168元,平時是138元。但我姑仔在黃金做,她會幫我安排有staff discount 30%off,discount後約130元。你們有沒有問題﹖
現在已報名的有:
bbCEO
睡公主
mirian
yandonbb
YKTo
b ...

複式洋房

我O黎唔到了..我呀B 病左呀~ 我要等下次了!

別墅

這兒有沒有泊車優惠?

民房

我待會打去訂位時問吓再覆你

原文章由 BBCEO 於 07-12-27 14:11 發表
這兒有沒有泊車優惠?

民房

bb 咩病呀﹖好番d未呀﹖你好好照顧佢啦﹗祝bb早日康復

原文章由 mirian 於 07-12-27 10:10 發表
我O黎唔到了..我呀B 病左呀~ 我要等下次了!

民房

對不起﹗我辦事不力,黃金明天的下午茶自助餐已滿了。現在我哋改去黃金海岸酒店漪泉吧(酒店大堂),時間照舊明天下午3點。
漪泉吧提供High Tea Set $208 for 2,我姑仔都會幫我哋安排有30% discount。

bbCEO:那裡沒有泊車安排,而且我姑仔話明天應有很多人,連公共停車場都可能爆滿,你最好不要開車。

睡公主:你仲未覆我,我已book了你位,如果你不能來早d通知我啦﹗

我用葉小姐book位,5大人5bb,會安排寬敞d位給我們,我哋明天便以bb為記相認啦﹗

[quote]原文章由 babyiris 於 07-12-26 17:22 發表
現在已報名的有:
bbCEO
睡公主
mirian
yandonbb
YKTo
b ...

洋房

睡公主 :
我地今日聚會取消啦, 因為我同另一個媽咪都病咗, 所以會改期, 可能會改下星期六, 你ok嗎? 另外, 我地一直都聯絡唔到你, 所以係呢度PM你, 可否PM你手提電話或msn比我地呀, 方便我地可以聯絡你...., 我都留PM咗我手提電話比你 :-P

首頁

尾頁

跳至