跳至

首頁

尾頁

洋房

讀誦即係讀古文...
朋友最近開班, 不過反應好像一般,
可能商場不夠旺, 新學生無乜, 私人教仲多.
所以我提議不如俾d 優惠 bk媽媽,
如果大家有興趣, 可以跟我說啦~~
(主打是幼稚園或小學生, 不過聽說會開個"準媽媽班"...)

子爵府

開心吸收勳章 分享愛 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

請問可否給多些資料, 例如是否普通話,在那個商場,什麼時段,收費如何等等? 謝謝!

大宅

可否給我一些資料 [email protected]

K1 適合嗎 ?
原文章由 siuberry 於 07-12-18 21:45 發表
讀誦即係讀古文...
朋友最近開班, 不過反應好像一般,
可能商場不夠旺, 新學生無乜, 私人教仲多.
所以我提議不如俾d 優惠 bk媽媽,
如果大家有興趣, 可以跟我說啦~~
(主打是幼稚園或小學生, 不過聽說會開個"準媽媽班 ...

洋房

原文章由 luckymother 於 07-12-19 09:36 發表
請問可否給多些資料, 例如是否普通話,在那個商場,什麼時段,收費如何等等? 謝謝!

我淨係識講地點在大埔廣場裕記樓上, (嘿嘿, 幾近我屋企, 差不多每晚數工都路過~~) 所以咁夜先答到你...
就我所知唔係用普通話~~
(朋友話學普通話要正統d , 一定要由拼音學起, 附近其他中心都有教)

至於時段收費, 佢話無定, 總之朝十晚八佢都坐係度(除非佢去左教私人班...)
但聖誕新年幾日公眾假有d 兩小時開心班(或者話係體驗班), 原價$100一個小朋友(因為平時一定要報4堂),
如果覺得時間唔就自己, 可以再商量, 因為佢都係小組教學~~

至於優惠呢, 我pm你, 因為似乎係商業機密...

洋房

原文章由 irisleung7 於 07-12-19 13:38 發表
可否給我一些資料 [email protected]

K1 適合嗎 ?

已pm你~~
k1岩唔岩呢???? 你去返個網址度問佢...
我諗k1可能你在場一齊上堂會好d...不過唔知得唔得呢~~

洋房

睇完網頁先知原來仲有故事創作班~~
有興趣自己睇下~

洋房

我去睇過

個環境都好似吸引唔倒我個小朋友
因為平時學校已經好多嘢要背
而家啲細路連學校啲嘢都背唔惦仲邊有興趣背古文吖
反而我小朋友對隔離間琴行有啲興趣自已走入去玩

洋房

我都覺得隔離間琴行係幾吸引, 裝飾都多好多~~環境呢d 我幫佢唔到lu~~

不過我可以話個miss唔係打算要小朋友背古文...係讀誦o者, 所以都難怪有d 路過既望而生畏~

我都話左佢呢科太前衛啦...搞下中小學補習咪好囉, 放兩張長檯, 留返個細細收銀位, 家長就會拉d 小朋友入去...話唔定仲可以請埋我~~ 咁就可以日日對住d 可愛既小朋友啦~~唔駛對住d 扮可愛既同事...:cry:

大宅

Siuberry,

Can you pm the details to me? thanks!

洋房

已pm了~~謝謝支持~~

大宅

hi, siuberry,

可否send 多一次比我, 收唔到 : [email protected]

THKS~!

原文章由 siuberry 於 07-12-19 21:21 發表

已pm你~~
k1岩唔岩呢???? 你去返個網址度問佢...
我諗k1可能你在場一齊上堂會好d...不過唔知得唔得呢~~

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 siuberry 於 07-12-22 08:49 發表
我都覺得隔離間琴行係幾吸引, 裝飾都多好多~~環境呢d 我幫佢唔到lu~~

不過我可以話個miss唔係打算要小朋友背古文...係讀誦o者, 所以都難怪有d 路過既望而生畏~

我都話左佢呢科太前衛啦...搞下中小學補習咪好囉, 放 ...

pm d資料比我,tks

洋房

已經回覆了大家...
只可惜讀誦的反應真的太差...
目前友人已經將下午的時間大半用作中文寫作...
上午會照舊開讀誦班, 優惠詳情已經寫在回覆裡...
看來讀誦不太適合大埔區的媽媽...

大宅

收到了, 謝謝~!

我會再去查詢一下....

複式洋房

我有興趣....請告之

洋房

已回覆各位啦~~~
記得優惠只適用於讀誦班,
一對一寫作班係無呢~~除非係小組班~~

首頁

尾頁

跳至