親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:Quote:smallchan 發表於 14-9-19 14:06 請

原帖由 UVBUVC 於 14-09-19 發表
HI, 我冇買fastpass. 係9月2號去的 冇買PASS都玩咗8個game: 1) Hello Kitty轉轉蛋糕杯 -> 2) 飛天
snoopy ...
太正啦……好詳盡嘅分享,Thank you

因玩完”禁忌之旅” 太驚, 唔敢再玩機動game--------》咁緊要

伯爵府

amychoi 發表於 14-9-19 07:39
sorry!我表達唔好, 因我要去神戶三井outel, 係想買垂水舞子1300日元果款pass!
如買這款500日元, 係唔係 ...
官網冇寫話在機場或難波有得賣,不過你都可以試吓機場阪神的counter或難波車站有冇得賣,如果冇就在難波買500yen的神戶一日Pass去到三宮,再在三宮用800yen買垂水舞子一日pass三宮版.價錢是一樣的.

水晶宮

親子王國15週年勳章

引用:Quote:amychoi 發表於 14-9-19 07:39 sorry

原帖由 jcctiu 於 14-09-20 發表
官網冇寫話在機場或難波有得賣,不過你都可以試吓機場阪神的counter或難波車站有冇得賣,如果冇就在難波買500 ...
thx!

[

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

UVBUVC 發表於 14-9-12 10:49
yeah! give me five.

我都係booked 依間 同埋booked咗Kyoto Rich Hotel,(2間都可免費cancel) 暫時都未決定住邊間好.

請問您去完返黎, 可唔可以話我知Khaosan Kyoto Guest House 點去? 我怕由subway 行好耐, 唔該晒您, thanks ...
京都我除權住 Khaosan Kyoto Guest House 再BOOK了 Hana Hostel.

我可以來回都係機場 / 京都

UVBUVC    發表於 14-9-23 17:03

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

UVBUVC 發表於 14-9-12 10:49
請問您去完返黎, 可唔可以話我知Khaosan Kyoto Guest House 點去? 我怕由subway 行好耐, 唔該晒您, thanks ...
跟地圖一樣 好容易去

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:JChan 發表於 14-9-18 23:18 請教來

原帖由 jcctiu 於 14-09-19 發表

首頁

尾頁

跳至