家事百科

跳至

首頁

尾頁

別墅

請問下你地有冇識人係panasonic公司做? 員工買野平??
有冇識人買家庭電器有平? 要搬屋所以買好多電器用品?

大宅

原文章由 calbeeyee 於 07-12-19 12:42 發表
請問下你地有冇識人係panasonic公司做? 員工買野平??

泰安電業公司 藍田 啟田村商場11423490108
MIU公主 :sm:

複式洋房

原文章由 calbeeyee 於 07-12-19 12:42 發表

美的家直銷中心
http://www.sweethome128.com.hk/

平, 同剛試過, 送貨同安裝都ok

大宅

http://ecox.com.hk/ 都好平o家, 我之前入伙好多家電都係同佢地買o家~

複式洋房

試下灣仔亞細亞石油氣工程,樓高3層,我都剛剛幫襯買咗d電器,價錢有d比上網睇仲平,而且d職員都好有禮貌,你可check咗model
no.打去問價,tel.25755760,因為我都在搬屋,所以搵到平野想同大家分享~~

別墅

唔該晒大家比的知料....感謝...

原文章由 tammygirl 於 07-12-22 00:21 發表
試下灣仔亞細亞石油氣工程,樓高3層,我都剛剛幫襯買咗d電器,價錢有d比上網睇仲平,而且d職員都好有禮貌,你可check咗model
no.打去問價,tel.25755760,因為我都在搬屋,所以搵到平野想同大家分享~~ ...

大宅

慳多d

石硤尾街和大埔道交界,油站斜對面近7eleven,有間好細的電器店,好似名叫"慳多d",可以看看!

大宅

我都係幫泰安買家電,overall 係平d

首頁

尾頁

跳至