自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

先兩日聽收音機,講急出禍,話有個印巴籍人士搭地鐵,衝入車廂後比門夾住個髻,好不容易等到下個站,點知開對面度門,卒之要夾多個站,笑爆咀!:lol :lol
: )  : )  : )  : )  : )  : )  : )  : )  : )  : )  : )  : )  : )

珍珠宮

好似有D幸災樂禍忝....

男爵府

呀~~好痛呀

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

笑又好衰,唔笑又好難忍
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

大宅

唔知係咪我聽嗰個節目呢, 有聽眾打上去話有一日佢細路趕時間出門口, 求其喺衣櫃拎條cargo pants著, 一路行都一路覺得啲人望住佢笑, 後來先發現原來佢個褲袋嘅魔術貼痴住咗佢家姐條底褲 瘀到震

另外, 個主持人話試過有次返到屋企唔知點樣喺床度換褲, 諗住第二日唔駛換褲就可以出門口, 點知出到門口先發現原來之前嗰晚佢唔小心除埋條底褲嘅其中一邊, 所以條底褲趺咗喺條褲腳度, 都係好好笑
Our anniversary[br]

侯爵府

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

sorry, 不過真係幾好笑 .

別墅

回覆 #1 esmehouse 的文章

係呀!我聽嗰陣喺洗手間敷 mask,笑到塊面裂咗!
: )  : )  : )  : )  : )  : )  : )  : )  : )  : )  : )  : )  : )

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

不過又無乜理由喎, 夾住個髻, 度門點關呀?

珍珠宮

需然係好慘,但真係好好笑呀!

原文章由 googagi 於 07-12-19 16:45 發表
先兩日聽收音機,講急出禍,話有個印巴籍人士搭地鐵,衝入車廂後比門夾住個髻,好不容易等到下個站,點知開對面度門,卒之要夾多個站,笑爆咀!:lol :lol ...

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

生活緊張,有時輕鬆下都幾好

大宅

係LAW, 照計有感應架!! ANYWAY都幾好笑 ! (SORRY)

原文章由 RAA 於 07-12-19 17:03 發表

不過又無乜理由喎, 夾住個髻, 度門點關呀?

別墅

回覆 #3 RAA 的文章

我稔「林林哋」閂到門嘅,見過啲姐姐仔夾住袋邊都開車,節目中另外有人話個老豆份報紙比門夾住,冇乜特別呀!但佢繼續 enjoy 份報紙,仲唔駛拿住㖭!

侯爵府

BK Milk勳章

別墅

個女主持話試過好趕唔記得戴 bra bra 出街,我都試過!

大宅

醒目開學勳章

首頁

尾頁

跳至