跳至

首頁

尾頁

公爵府

畀面勳章

原文章由 mslo 於 07-12-29 00:44 發表
問多d資料先,有幾多人,每人夾幾錢,有咩玩…

每個家庭$60幾蚊租埸, 不過如果加左你就會唔同價喇~~ 另外佢地會買D面包芝士等等俾BB, 大人野食, 到時叫左幾$再除咁囉~ 佢地冇咩特別野玩架, 都係同其他BB一齊玩下, 去下PLAYROOM咁啦~

男爵府

我 1/1 唔去 lu,應該去吉之島呀

原文章由 callyclaire 於 07-12-29 00:53 發表

每個家庭$60幾蚊租埸, 不過如果加左你就會唔同價喇~~ 另外佢地會買D面包芝士等等俾BB, 大人野食, 到時叫左幾$再除咁囉~ 佢地冇咩特別野玩架, 都係同其他BB一齊玩下, 去下PLAYROOM咁啦~ ...

DAY 1: 3.37KG,DAY 4: 3.35KG,DAY 5: 3.47KG,
DAY 8: 3.52KG,DAY 16:3.81KG,DAY 38:5.11KG,DAY 42:5.5KG,day 44: 5.86kg,2M4D 6.69KG,

公爵府

畀面勳章

原文章由 mslo 於 07-12-30 18:24 發表
我 1/1 唔去 lu,應該去吉之島呀

ha..okok~~下次啦~

男爵府

好呀

原文章由 callyclaire 於 07-12-30 19:07 發表

ha..okok~~下次啦~

DAY 1: 3.37KG,DAY 4: 3.35KG,DAY 5: 3.47KG,
DAY 8: 3.52KG,DAY 16:3.81KG,DAY 38:5.11KG,DAY 42:5.5KG,day 44: 5.86kg,2M4D 6.69KG,

公爵府

畀面勳章

原文章由 mslo 於 07-12-30 19:11 發表
好呀

我想問你呢, 平時都天水圍公園你會坐咩車架?

男爵府

我會坐 34a,但係如果 2個以上戴亞囡去就坐的士

原文章由 callyclaire 於 07-12-30 19:43 發表

我想問你呢, 平時都天水圍公園你會坐咩車架?

公爵府

畀面勳章

原文章由 mslo 於 07-12-30 20:03 發表
我會坐 34a,但係如果 2個以上戴亞囡去就坐的士

34A係VAN仔嘛, RIGHT?

男爵府

係呀,即流浮山→天華→天瑞→天耀→西鐵站→廈村

原文章由 callyclaire 於 07-12-30 20:07 發表

34A係VAN仔嘛, RIGHT?

公爵府

畀面勳章

原文章由 mslo 於 07-12-30 20:09 發表
係呀,即流浮山→天華→天瑞→天耀→西鐵站→廈村

YE, 咁我O係廈村油站係咪可以上架??

男爵府

可以,但係要先去流浮山先喎

原文章由 callyclaire 於 07-12-30 21:16 發表

YE, 咁我O係廈村油站係咪可以上架??

公爵府

畀面勳章

原文章由 mslo 於 07-12-30 22:36 發表
可以,但係要先去流浮山先喎

即係佢係循環線咁去囉??
不過我地行出酒站都要行5MINS先到~
係咪都會綞健康院囉??
你係咪都去天水圍健康院架?

[ 本文章最後由 callyclaire 於 07-12-30 22:46 編輯 ]

公爵府

畀面勳章

流浮山D海鮮係咪真係好正架?? 我成日都想去試架..不過得我同老公2個人食唔到D咩~~ 同埋我都唔識路...

男爵府

係呀,循環線,係健康院到落,我係去元朗容鳳書的。

原文章由 callyclaire 於 07-12-30 22:44 發表

即係佢係循環線咁去囉??
不過我地行出酒站都要行5MINS先到~
係咪都會綞健康院囉??
你係咪都去天水圍健康院架?

男爵府

我覺得好正的,找天約多幾個 bk 媽咪一齊試咪得囉 預埋我喎﹗

原文章由 callyclaire 於 07-12-30 22:51 發表
流浮山D海鮮係咪真係好正架?? 我成日都想去試架..不過得我同老公2個人食唔到D咩~~ 同埋我都唔識路...

公爵府

畀面勳章

原文章由 mslo 於 07-12-30 23:53 發表
係呀,循環線,係健康院到落,我係去元朗容鳳書的。

YEE..點解唔去天水圍O既?? 唔係近D咩?

公爵府

畀面勳章

原文章由 mslo 於 07-12-30 23:54 發表
我覺得好正的,找天約多幾個 bk 媽咪一齊試咪得囉 預埋我喎﹗

係咪好近你屋企架?? 你就好啦, 咁近咪可以成日食囉~

公爵府

畀面勳章

係呢, 抵唔抵食架??

男爵府

因為我奶奶住八鄉,我都係搬返流浮山半年到

原文章由 callyclaire 於 07-12-31 01:25 發表

YEE..點解唔去天水圍O既?? 唔係近D咩?

男爵府

如果係海鮮批發到買會好抵食,酒樓就一般抵,叫做平過西頁,鯉魚門等等

原文章由 callyclaire 於 07-12-31 01:27 發表
係呢, 抵唔抵食架??

公爵府

畀面勳章

原文章由 mslo 於 07-12-31 10:13 發表
因為我奶奶住八鄉,我都係搬返流浮山半年到

可以申請轉架喎..

首頁

尾頁

跳至