嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

別墅

回覆:士的車

我情況差吾多.... 都係心大心細!

大宅

買得士的車當然買輕身啦

禁止訪問

回覆:worry123 的帖子

男爵府

回覆:aabonnie 的帖子

有冇link?

PLANNING~~~~~

大宅

我剛剛淘左呢架3.9kg,等收貨

特价正品婴儿手推车伞车超轻可平躺折叠轻便型避震宝宝童车手推车 http://tb.cn/Z1TQqWy

大宅

回覆:aabonnie 的帖子

我喺aeon買,1千鬆D,呀女2歲多D,高大型,已93cm高,30磅,坐落仲有鬆動位

禁止訪問

回覆:Lingyee08 的帖子

禁止訪問

回覆:Lingyee08 的帖子

別墅

回覆:ChaCha0909 的帖子

請問幾時收貨? 收到比d comment ~ thx

我之前用開 aprica 2.9kg 爛左,阿仔其實都22 個月大喇!但又好似有架bb 車出入方便些,心大心細緊,買番 aprica 2.9kg 好~ 定買 peg perego mini 好呢~ 好苦惱!

Aprica 勁輕,但老公覺得佢既轆太細,吾好推同會落坑佢邊,又冇得訓底d ! K架 P3 mini 滿足晒所有要求,但5.7kg. 怕一個人同佢出街好呢hea ....

別墅

引用:我喺aeon買,1千鬆D,呀女2歲多D,高大型,

原帖由 Lingyee08 於 14-08-07 發表
我喺aeon買,1千鬆D,呀女2歲多D,高大型,已93cm高,30磅,坐落仲有鬆動位
請問呢架車幾重 ?

大宅

引用:請問幾時收貨?+收到比d+comment+~+thx+我

原帖由 worry123 於 14-08-07 發表

我之前用開 aprica 2.9kg 爛左,阿仔其實都22 個月大喇!但又好似 ...
其實我個仔都係就黎22個月(月尾),都有92cm/35磅左左,而家用緊combi 4.x kg果架,不過諗住去旅行用架輕便d好d,禽日下午先拍,今朝出貨。我見平平地,連運費都係$220左右,所以搏一搏

大宅

引用:Quote:原帖由 Lingyee08 於 14-08-07 發表

原帖由 worry123 於 14-08-07 發表
請問呢架車幾重 ?
5.3kgs, 吾輕,不過可以平訓,都好推

別墅

回覆:ChaCha0909 的帖子

請問你收左架車仔未ar?好推ma?thx

禁止訪問

回覆:sandyfok 的帖子

大宅

我BB 19M, 本身已有部 A 字頭。2.9 KG, 好好用,但都覺大左D。
剛淘左一架。2XX, 去大陸旅行好正!佢大舊B,都OK無頂頭~ BB 愈來愈大 其實用唔到幾耐, 所以買平野。

禁止訪問

回覆:sandyfok 的帖子

男爵府

引用:Quote:原帖由+worry123+於+14-08-07+發表請

原帖由 ChaCha0909 於 14-08-07 發表
其實我個仔都係就黎22個月(月尾),都有92cm/35磅左左,而家用緊combi 4.x kg果架,不過諗住去旅行用架輕 ...
唔錯
好用嗎

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

worry123 發表於 14-8-7 09:11

我之前用開 aprica 2.9kg 爛左,阿仔其實都22 個月大喇!但又好似 ...
阿仔歲幾,原本都想買aprica 2.9kg
係勁輕,但我都係嫌佢轆太細,會落坑渠邊,又冇得平訓所以放棄
都想買P3 mini,但係佢冇前面護欄,我仔鍾意周身郁
如果冇護欄安全帶要綁實佢會好辛苦
所以最終買左架6.8KG既大車,大轆,有得平訓又有護欄
係重D,但我出街好少要收車或搬車,所以都OK

別墅

P3 mini 可配護欄架

首頁

尾頁

跳至