夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

上個月小產。。心情已經夠差,c6日日基本上問埋啲好無聊嘅嘢(因唔係一齊住,詳情唔講)。我已經忟到爆,前日就wechat我,沖緊涼冇覆就video call打嚟,加上好攰,屋企又嘈,講嘢自然大聲,就話我語氣差。我連食飯都唔俾我食住,要講掂數先得。到尋日朝就講,我冇咗胎係我自己一手造成。呢啲男人要得嗎?又叫我諗好條路。我已經好辛苦,佢就認為我乜付出過。我真係好想死咗就算

大宅

回覆:宜家生活好辛苦

唔好咁睇唔開,事情過去左,你發現只不過係生命中的一件事!加油吧!

水晶宮

身體要緊,保重
自由太多會令世人失去平衡

珍珠宮

引用:上個月小產。。心情已經夠差,c6日日基本上

原帖由 carolching1030 於 14-08-06 發表
上個月小產。。心情已經夠差,c6日日基本上問埋啲好無聊嘅嘢(因唔係一齊住,詳情唔講)。我已經忟到爆,前 ...
如果你認為呢一刻同佢未可以冷靜溝通,不如暫時避免傾住,你要先顧自己身體,好好保重,等自己有精神先再理佢,唔好影響情緒,身體要緊。

大宅

兩個世界的人

別墅

愛自己多d,男人……身外物啫!

別墅

我都想可以好好休息,佢唔喺呢段時間煩我。但係一諗起佢嗰句,個胎冇咗係我自己造成。佢係醫生咩?我喺佢身邊,個胎一定冇事咩?又話自己年紀大(佢今年31),係想要個B。又話我唔顧家,我都係想返工充實啲啫。點解就變咗唔顧家?

大宅

引用:我都想可以好好休息,佢唔喺呢段時間煩我。

原帖由 carolching1030 於 14-08-06 發表
我都想可以好好休息,佢唔喺呢段時間煩我。但係一諗起佢嗰句,個胎冇咗係我自己造成。佢係醫生咩?我喺佢身 ...
有時男人思想不夠成熟,真的很累人,可能他不明白女人思想很敏感,特别感性。你自己試試放開一點吧!走過了,便不會再傷心!而他,我想是太傷心,才說這様的話!大前提身體要緊,好好休息一下才作其他打算!

子爵府

Sorry for you!!

1) 6個早期懷孕孕婦會有1個小X, 這是常識, 可告知你丈夫, 純粹胎兒不健全, 跟母體無關

2) 好好養好身體, 留得青山在, 那怕無柴燒

3) 你丈夫在這時候怪你, 似乎太幼稚; 我係你, 我會冷靜跟他說 "我身心要承受的痛比你多億倍, 你不單止不體諒安慰, 更怪責我, 請問你夠資格有能力做人老豆老公嗎? 我現在只想專心養好身子, 你一係好好照料我, 否則請讓我安靜休養"

4) 先再觀察吧, 似乎兩位相處亦有很多問題, 真係bingo, 怕你們更辛苦

All the best!!

公爵府

睇得出你C6好恨生bb,怎至呢樣緊張過你的價值,所以你小產了,佢唔開心係冇咗個b,而唔係擔心你身體,你C6真係過份。

侯爵府

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 熱血勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

take care
快d一齊住返就冇事啦

複式洋房

引用:我都想可以好好休息,佢唔喺呢段時間煩我。

我都想可以好好休息,佢唔喺呢段時間煩我。但係一諗起佢嗰句,個胎冇咗係我自己造成。佢係醫生咩?我喺佢身 ...
真係要諗清楚大家的關係先,再决定生吾生拉

男爵府

大家心情唔好先亂講野, 過咗度氣同佢講佢咪講令你好傷心

別墅

引用:Sorry for you!!1) 6個早期懷孕孕婦會有1個

原帖由 mapp2009 於 14-08-06 發表
Sorry for you!!

1) 6個早期懷孕孕婦會有1個小X, 這是常識, 可告知你丈夫, 純粹胎兒不健全, 跟母體無關
我唔係冇講過!佢知道我冇咗之後就話我一味只顧追求。我追求咩?我要考執業試,我都係想攞個牌,以後有更好嘅生活。都係為個b 。但係喺我未知冇咗之前就已經肥咗考試,再冇埋個b,係一個雙重打擊。我都講,我宜家傷過佢。點解要咁樣指責我

別墅

引用:take care快d一齊住返就冇事啦

原帖由 mickeyellen 於 14-08-06 發表
take care
快d一齊住返就冇事啦
現實中冇可能。

水晶宮

你唔好咁唔開心~~
冇佐bb大家都唔想~~
點可以所有責任都推係你身上~~

別墅

引用:你唔好咁唔開心~~冇佐bb大家都唔想~~點可以

原帖由 dinosaurmum 於 14-08-06 發表
你唔好咁唔開心~~
冇佐bb大家都唔想~~
點可以所有責任都推係你身上~~
我都唔知佢係為乜而結婚。突然間好陌生

大宅

引用:上個月小產。。心情已經夠差,c6日日基本上

上個月小產。。心情已經夠差,c6日日基本上問埋啲好無聊嘅嘢(因唔係一齊住,詳情唔講)。我已經忟到爆,前 ...
感覺到你個人都非常自我中心,只有你認為你點就點

別墅

其實雙方都有責任
首要任務係養好身子
過去嘅事,別想了
待所有事都ok時,再找個時間好好傾下
感情是雙方的
如果你還愛他的話,嘗試比個機會自己與他

伯爵府

回覆:carolching1030 的帖子

保重。