網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

熱血勳章

求救!支付寶要實名認證!但我無國內戶口,現付不到款!怎辦!

大宅

引用:求救!支付寶要實名認證!但我無國內戶口,

原帖由 LKS媽媽 於 14-08-06 發表
可以找人支付。。。我之前都試過

男爵府

熱血勳章

回覆:支付寶要實名認證!但我無國內戶口,現付不到款!怎辦

不能!係凍結左!吾比代付!

禁止訪問

畀面勳章 BK Milk勳章

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:求救!支付寶要實名認證!但我無國內戶口,

原帖由 LKS媽媽 於 14-08-06 發表
我試過,係局比資料先開得返,比回鄉卡copy佢,好快開返

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

大宅

引用:不能!係凍結左!吾比代付!

原帖由 LKS媽媽 於 14-08-07 發表
不能!係凍結左!吾比代付!
凍結有時限的,好快開返。。。之後我都用左成年找人支付。。。頂唔順番國內開戶及實名認証。。。

男爵府

熱血勳章

試過上載回鄉証,但最後要入國內銀行資料,認證失敗!打電話去香港淘寶,給我申請臨時開通15日,3個小時後開到!洗晒D錢後重新開另一個淘寶Acc!另一方法是必要上國內開戶做實名認證才可繼續使用!

禁止訪問

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:LKS媽媽 的帖子

大宅

男爵府

熱血勳章

都係要北上一轉,我無大陸電話號碼開到戶口嗎?用回鄉証就可申請?見到jm話要開網上銀行,又咩U盾,吾知咩野嚟,點算?又話要電話驗證碼,無大陸電話點收?回港後開吾到網上銀行㸃算?點過錢去支付寶?

翡翠宮

其實有内地電話號碼同網上銀行,對於喺内地網購係一件好事,但如果你唔熟電腦可能會覺得有啲煩。我用建行,回鄉證就開到户,之後用電腦下載安裝一個程式已經可以用到,佢會幫你檢查及修正系統,令部電腦適合網銀操作。

首頁

尾頁

跳至