單親天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

TO單親區GE所有朋友:

聖誕快樂!!*Merry Christmas..*
You Are Not Alone,,You Still Have Your Lovely Baby/Babies-3-
    ↑記住呢句說話,,我地GE日子先會過得開心快樂..
   希望各位同大家GE寶貝有個精彩人生=]

Love,,晞晴&嵐嵐*

[ 本文章最後由 hazel_hei 於 07-12-25 19:59 編輯 ]

大宅

hihi~~大家咁話..聖誕快樂

侯爵府

環保接龍勳章

原文章由 hazel_hei 於 07-12-25 19:54 發表
TO單親區GE所有朋友:

聖誕快樂!!*Merry Christmas..*
You Are Not Alone,,You Still Have Your Lovely Baby/Babies-3-
    ↑記住呢句說話,,我地GE日子先會過得開心快樂..
   希望各位同大家GE寶貝有個精 ...

:mrgreen: Merry Christmas to ALL:mrgreen:
我係亞四...越忙越開心!上山下海樣樣佳能....

大宅

好媽媽勳章

Nicole,,Vane:

Merry X'MAS

侯爵府

環保接龍勳章

原文章由 hazel_hei 於 07-12-25 21:04 發表
Nicole,,Vane:

Merry X'MAS

hazel_hel:
妳今天無去玩咩!聖誕節...要去開心吓先得

大宅

好媽媽勳章

原文章由 vane 於 07-12-25 21:13 發表

hazel_hel:
妳今天無去玩咩!聖誕節...要去開心吓先得

無牙..自己同女女係屋企咋..
男友要返工唔得閒陪我同BB..
咁你呢?!

[ 本文章最後由 hazel_hei 於 07-12-25 21:42 編輯 ]

侯爵府

環保接龍勳章

原文章由 hazel_hei 於 07-12-25 21:40 發表

無牙..自己同女女係屋企咋..
男友要返工唔得閒陪我同BB..
咁你呢?!

我們剛去完bbq回來了....

大宅

好媽媽勳章

原文章由 vane 於 07-12-25 21:44 發表

我們剛去完bbq回來了....

真開心:lol

子爵府

:lol: 剛剛去完我阿姨聖誕聚餐.....唉.....本來唔想去呀,因為知道有成十幾個人(迫)係一間好細......+二隻狗地方........唉........(因為我阿媽叫我去...唔去又俾佢"鵝")點知去到......又俾d阿姨叫我打牌....唉,,黑仔的我,輸得最多係我......(60元)+又要睇細仔(我本份做ga)....又無得食...(咁多人食....點會"倫"到我啊:tongue: :tongue: )最後...餓住個肚返屋企(+有少少 )....返到屋企最舒服.......食住一大碗公仔麵.......+可樂,同兩隻小魔怪一齊.....睇我最鍾意ga戲........呵呵...... 都無曬囉..........\\\\\\\聖誕快樂///////

大宅

好媽媽勳章

原文章由 四眼雞丁 於 07-12-25 23:10 發表
:lol: 剛剛去完我阿姨聖誕聚餐.....唉.....本來唔想去呀,因為知道有成十幾個人(迫)係一間好細......+二隻狗地方........唉........(因為我阿媽叫我去...唔去又俾佢"鵝")點知去到......又俾d阿姨叫我打牌....唉,,黑仔 ...

算啦..唔好咁 ..好彩最後你都開心哂..見到2個寶貝就夠哂嚕
我今個聖誕好LONELY..只有女女陪住我..男友唔知去左邊:-(
Wish你同2位寶貝Happy Forever!!

子爵府

聖誕快樂!!!!!hazel_hei.........你都好呀...有個乖乖女陪你,我見到果2隻野........ 少d氣力都湊唔掂

大宅

好媽媽勳章

原文章由 四眼雞丁 於 07-12-25 23:30 發表
聖誕快樂!!!!!hazel_hei.........你都好呀...有個乖乖女陪你,我見到果2隻野........ 少d氣力都湊唔掂

我女仲細,,暫時仲未洗看牛咁看
遲D就唔敢包啦

首頁

尾頁

跳至