美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

我呢排睇Blogger, 比佢地燒著左YSL唇膏 有隻15號同9號色都好似好靚啊 請問JM們知唔知一枝大約幾錢? 同埋其實我好少化妝 而且一枝都應該幾貴下大家覺得質數如何? 值得入手嗎?唔該哂咁多位

子爵府

回覆:YSL唇膏好用嗎?

上面兩位jm個枝都好靚啊慘啦 我一定要去試清楚色先可惜筆直有限我淨係可以買一枝炸..不過請問ba們會黑面嗎?因為我買得唔多

子爵府

janet1231 發表於 14-8-12 15:44
有無買到唇膏?買咗咩色?
前兩日去左門市諗住試色, 點知班BA個個黑口黑面 求其係自己隻手度畫兩筆就問我要邊隻 根本我就睇唔清楚, 加上佢地係咁逼我買, 我最後都無買到JM們有冇邊間分店D SALES係比較nice d?

子爵府

忍忍忍 發表於 14-8-12 16:41
個人覺得好用,潤,遮到唇紋,持久度高

呢隻色唔錯wor, 請問幾多號?我上次連色都未睇清楚就比sales追問我究竟買邊枝 根本無時間睇哂咁多隻色

子爵府

唔該哂咁多位 我以後都唔去ifc個間啦..可能我著得c9, 所以無ba想serve我...等我去下你地介紹地方先..

janet1231    發表於 14-8-12 21:12

子爵府

引用:我覺超好用入左13,65,50,207諗緊想買埋2

原帖由 Kenlyyuan 於 14-08-12 發表
右上個隻幾好wor我好中意d望落自然但有少少氣色既唇膏啊

子爵府

引用:我買咗49號,主要覺得隻色好靚,都OK潤~好似

原帖由 Toffeegirl 於 14-09-01 發表
我買咗49號,主要覺得隻色好靚,都OK潤~好似係$280,宜家心思思買第二枝,妳快D去買啦~haha ...
你係邊間買啊請問? 朗豪坊個間d ba都唔太友善係咪我個樣唔似會買野?定佢地唔歡迎淨買一件產品?

子爵府

引用:31號色,價錢280+

原帖由 忍忍忍 於 14-09-03 發表
31號色,價錢280
你仲有冇搽其他lip gloss個d?好靚好顯白啊

首頁

尾頁

跳至