爸爸專區

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

遲交車都算, 問交車情況個個答案都唔同, 一係答我唔知, 咩叫唔知? 架車遲咗一年交, 落咗1/3訂, 呢班尖子叻叻可以咁答我?
ok, 架車到, 幫我抽車牌, 問都唔問我就套牌, 好彩我咁啱打去問, 竟然想套個衰到無朋友嘅號碼俾我, 出街會俾人笑! 問佢做乜唔問聲我, 佢話我無提佢! 我話唔要再抽過, 佢話運輸處唔俾, 當我第一次買車? 我俾錢抽多次點會唔得? 佢竟然話套咗先, 交咗車叫我自己攪! 原來同弱智真的無辦法溝通! 交咗車再轉牌, 咪即刻變二手車, 你唔識點解可以做賣車?
之後佢仲話, 外國人眼中個車牌無問題~ 呢度係香港, 唔係外國, 而且你啲英文渣到外國人都聽唔明, 你用咩外國人觀點吖?
到我堅持要再抽, 佢仲話公司policy 唔俾, 我話我會打俾話得事嘅人, 佢先話幫我攪!
我真係勁嬲, 咩服務呀而家, 仲衰過波子! 買模型車吖我?

晉燁爸爸  去BMW i3  發表於 14-8-26 17:29

大宅

公爵府

pay money buy suffering

禁止訪問

禁止訪問

大宅

引用:遲交車都算, 問交車情況個個答案都唔同, 一

原帖由 maggiejane 於 14-08-08 發表
遲交車都算, 問交車情況個個答案都唔同, 一係答我唔知, 咩叫唔知? 架車遲咗一年交, 落咗1/3訂, 呢班尖子叻 ...
有次經過又一城車展,完全覺得班人品係做開汽車。。

侯爵府

佢地話唔識攪運輸處啲手續, form 都攪錯!
結果... 我親身同佢地去運輸處攪個牌, 啱啱返~
無諗過, 可以衰成咁!

禁止訪問

侯爵府

早知轉i3, bmw service 同佢地有天淵之別, 好到不得了! 自己衰貪新鮮!

大宅

maggiejane 發表於 14-8-8 17:28
早知轉i3, bmw service 同佢地有天淵之別, 好到不得了! 自己衰貪新鮮!
但 Tesla 點都強過 i3 wo,btw,恭喜有新玩具玩

侯爵府

回覆 zippyzgs 的帖子

就係貪佢咁嘅價錢已經有超強性能先可以忍佢地咁耐吖!終於等到

大宅

轉車牌號碼牌簿會多1手?

大宅

回覆:Tesla HK 啲 staff 係咪填土區請返嚟

轉車牌牌簿唔會多一手,況且第一個車牌都係用你架車抽,冇分別的。

大宅

就係咁我唔敢訂,看下佢貼門口請個啲職位,由清潔到維修師父都要請,我真係唔敢想像架車壞佐點算,70 萬好多選擇啦...所以都係睇定先!

侯爵府

回覆:Tesla HK 啲 staff 係咪填土區請返嚟?

真係70萬都冇咁嬲。。。

複式洋房

maggiejane 發表於 14-8-8 14:40
遲交車都算, 問交車情況個個答案都唔同, 一係答我唔知, 咩叫唔知? 架車遲咗一年交, 落咗1/3訂, 呢班尖子叻 ...
乜sales 呢,咁都得

別墅

呢間公司完全冇SERVICE, 售後會係點情況呢?

侯爵府

唉,不能想像⋯

子爵府

Toyota都士過比車牌1407我,我五要自己去運輸處競投個新牌又當charity,我系街未見人車牌糸1407,就算糸運輸處再抽都唔保證滿意,印象抽一次$580,競投最低一千元也投到

侯爵府

無錯,我昨日俾多$580抽多一次,好彩滿意~
個sales即抽水話:我地真係好彩,個號碼好靚!
我地?幾時點咗我地?之前又話公司冇先例,咩唔知唔得唔識?而家又變咗我地?

首頁

尾頁

跳至