婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:我的玩野99 第2014版 (買樓買咗一肚氣~)

原來有估地產代理監管局,可以去投訴佢

大宅

而家妳第一時間要做嘅係轉律師樓, 就算要用多D錢都要飛走而家呢間, 最基本將層樓起底嘅手續都無做, 如果業主欠落周身債, 層樓一定比人登記咗好多Order, 要即刻通知個客, 重要影哂所有登記咗嘅法庭命令, 計下大約總共欠人多少錢, 賣樓條數夠唔夠比, 好多手尾跟架, 之後重要催賣家將所有Order取消, 有排煩!

大宅

如果妳無相熟律師樓, 可以經按揭銀行介紹, 一定穩陣

Arrin  好,我同bf傾下!   發表於 14-8-8 22:36

男爵府

畀面勳章

引用:最新消息肯定租咗比人

原帖由 Arrin 於 14-08-08 發表
最新消息
肯定租咗比人
下,去踩場啦

大宅

層樓手續去到邊?簽咗Sale and Purchase Agreement未?

大宅

回覆:Arrin 的帖子

我想問3x萬係簽臨約比?

男爵府

回覆:nkm11 的帖子

無錯!…張樣清楚影到間屋不是吉,是有衫係廳!睇樓時明明係無人住緊!業主係大陸!

雖然係未成交,佢放租我吹佢唔漲…但足夠証明個經紀不老實

<font color="Magenta">大家睇還睇,千萬唔好轉載去其他地方呀!!!!仲想追我既故事,就請大家合作~保持我神秘身份!!!!

男爵府

引用:無錯!…張樣清楚影到間屋不是吉,是有衫係

原帖由 Arrin 於 14-08-08 發表
無錯!…張樣清楚影到間屋不是吉,是有衫係廳!睇樓時明明係無人住緊!業主係大陸!

雖然係未成交,佢放租 ...
3樓

<font color="Magenta">大家睇還睇,千萬唔好轉載去其他地方呀!!!!仲想追我既故事,就請大家合作~保持我神秘身份!!!!

男爵府

回覆:evawong1210 的帖子

等驗樓……

男爵府

回覆:MuiTang 的帖子

已上律師樓交大頂

禁止訪問

公爵府

.

男爵府

我決定先係bk唱衰佢!費事有其他人不幸中招!

大宅

我都好憎利加各!
B B快啲返黎我身邊啦

首頁

尾頁

跳至