美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

洋房

我想問塊面好多暗蒼同凹凸洞,唔該教一下我(男性)!!
我唔知買?搽??
:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
thx !!!!!!!!!
唔該

複式洋房

其實你做想自已買野搽,定搵專家幫手先?

大宅

回覆 #2 IVYALEX1997 的文章

我之前做SA SA(化妝品公司),而家無做,唔係買花讚花香,有隻叫NUXE法國出,$300倒,我上過堂,效果都唔錯,但你要知道自已本身有無敏感?敏感唔可以亂用產品,有無暗瘡??

民房

回覆 #1 sasasui 的文章

係青春個種, 定係內分泌失調個種先 , 請說明 !!

大宅

原文章由 fatchuchu 於 08-1-1 00:36 發表
係青春個種, 定係內分泌失調個種先 , 請說明 !!

我唔係好明....咩意思

大宅

好想幫人...

我其實對護膚好有然究,可能之前做呢行,特別想幫人...

洋房

我買左套護膚嘢比老公搽唔錯,而家暗蒼都冇再出,凹凸洞都平滑曬,如果要冇曬係冇可能嫁,你都可以試用下

別墅

原文章由 IVYALEX1997 於 07-12-28 22:59 發表
我想問塊面好多暗蒼同凹凸洞,唔該教一下我(男性)!!
我唔知買?搽??
:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
thx !!!!!!!!!
唔該

我用開個隻產品,面膜收暗蒼及毛孔好正,到暗蒼收好後可用佢隻磨沙撫平凹凸洞,唔想買廣告,有興趣pm我攞資料!

大宅

你有暗蒼就唔好再磨砂,暗蒼本身都係傷口,你仲做磨砂會令傷口加深,請問你幾多歲,你一定要改你生活習慣,飲食,早睡,唔好食辣,炸野,飲多D水.你要靚 一定要付出先...
你要買野搽,買D保濕就可,唔好比SALES上你貴野,你本身底層缺水,個面先有油,油份BLOCK左你毛孔先有暗蒼......:lol:

別墅

原文章由 sasasui 於 08-1-2 02:20 發表
你有暗蒼就唔好再磨砂,暗蒼本身都係傷口,你仲做磨砂會令傷口加深,請問你幾多歲,你一定要改你生活習慣,飲食,早睡,唔好食辣,炸野,飲多D水.你要靚 一定要付出先...
你要買野搽,買D保濕就可,唔好比SALES上你貴野 ...

係暗蒼收好後可用佢隻磨沙撫平凹凸洞,當然仲要keep住唔好比d瘡瘡走出來,生活習慣...做香港人有幾多個可早睡(如果可以我會盡量於(10-2時睡助排毒),食辣,炸野我唔食,

做護膚只做保濕一定唔夠...你睇下
護膚三步驟中的護膚3誤區:
誤區一:滋潤皮膚而忽視清潔皮膚
誤區二:不定期的去除角質
誤區三:清潔後不加以滋潤

我仲會加深層潔膚面膜與水分面膜交替用使用及做足防曬,

我用開d mask價錢亦算合理about$250/70g,可以用很多次

大宅

回覆 #1 無事忙 的文章

其實防晒油份好高,盡量免用,你條咪工作壓力太大而引起??你嘗試食D清D食物...

複式洋房

体醫生醫好d暗瘡先啦﹗醫生有藥膏比你查架喇﹗好過你自己亂查嘢,side $$$架:lol:

首頁

尾頁

跳至