想生BB

跳至

首頁

尾頁

男爵府

因為lee兩日流啡,所以去咗睇婦產科,點知醫生話只見胎囊,見不到心跳,宜家好擔心,好驚bb有事:-( :-( :-(

複式洋房

nochoice83:唔好擔心啦,我知道有D人去看中醫救得到呢,可考慮去看。

原文章由 nochoice83 於 07-12-29 04:23 PM 發表
因為lee兩日流啡,所以去咗睇婦產科,點知醫生話只見胎囊,見不到心跳,宜家好擔心,好驚bb有事:-( :-( :-(

民房

唔好諗太多啦! 我會覺得哩啲好講我同bb嘅緣份, 只要小心身體, 係你嘅就一定無問題。
我上次問醫生點解會到7~8wk都未有心跳, 佢話可能係我年紀大, 卵子或精子質素唔好, 於是我自己想 : 如果生出阿b又蠢又有缺陷, 咁咪重麻煩! 我之後在9wk時重未有心跳, 醫生就叫我放棄, 嗰時我都沒有太傷心。

別墅

原文章由 nochoice83 於 07-12-29 16:23 發表

nochice83,

唔好擔心! 你現在一定要多休息, 最好係卧床和一定要盡量relax! bb 好快就比你見到心跳和快高長大架!

子爵府

nochoice83, 您現在最緊要放鬆心情, 上月的我都同您一樣, 係7週時未睇到心跳, 我當時的心情同您一樣. 好唔開心, 但係到左9週時, 我見到BB有心跳啦! 個種心情, 到依家都記得, 所以唔好唔開心, 盡量休息多D, 唔好行咁多, 悶就睇吓笑片. BB感覺到的.

首頁

尾頁

跳至