單親天地

跳至

首頁
45678...11

尾頁

別墅

畀面勳章

我會拍拖..都會再婚!!

別墅

畀面勳章

回覆 dearmary 的帖子

我E家都離左婚.生左小朋友.都有個男朋友,
我覺得係你點睇自己,

就算有人追都同佢講明自己有小朋友

禁止訪問

大宅

回覆:單親媽媽,仍能找到真愛嗎?!

今日我已經比人飛左,哈哈

侯爵府

引用:今日我已經比人飛左,哈哈

原帖由 happyikk 於 15-01-25 發表
今日我已經比人飛左,哈哈
哈哈,我比人飛左好耐lu

大宅

祝福您們,希望我也可找到單親配對,一切隨缘

複式洋房

我同依家個男朋友一齊都3年幾了~ 但始終唔敢亦唔太想再婚。
始於仔仔先係我既第一位。可能一直拍拖算了~

洋房

說真的, 拍拖還可以的, 結婚....., 始終失敗過, 都會有陰影的, 要沖破心理障礙, 需要勇氣的, 因為怕再次失敗, 不過, 如果真的找到真愛, 便要珍惜, 大家努力為明天為兒女為自己,

大宅

我對愛情好大陰影........

複式洋房

我都覺得我會拍拖,依家男朋友沒有小朋友,溝通好多矛盾,無法體會做媽咪的第一位是小朋友,這是女人居生俱來的天性。
任何情況,我毫不猶豫會選擇小朋友先。

珍珠宮

sihuizhuzhu 發表於 15-1-27 00:44
我都覺得我會拍拖,依家男朋友沒有小朋友,溝通好多矛盾,無法體會做媽咪的第一位是小朋友,這是女人居生俱 ...
你男友好細個的?定係做咩職業會令佢係咁想?

侯爵府

引用:我都覺得我會拍拖,依家男朋友沒有小朋友,

原帖由 sihuizhuzhu 於 15-01-27 發表
我都覺得我會拍拖,依家男朋友沒有小朋友,溝通好多矛盾,無法體會做媽咪的第一位是小朋友,這是女人居生俱 ...
我估他吾糸無法體會,糸初初覺得無問題,又好想得到你,到一齊左3人行又會慢慢覺得吾ok
!
所以呢,我永远都覺得丫仔先糸我的心頭寶
惺惺作態的人太多了,有D事路遥知馬力,日久就會露出狐狸尾巴

複式洋房

回覆 babytszkin 的帖子

佢同我差不多,但冇試過結婚小朋友好多感受無法體會。
所以都係放棄這段感情先

大宅

引用:回覆 babytszkin 的帖子佢同我差不多,但冇

原帖由 sihuizhuzhu 於 15-01-27 發表
回覆 babytszkin 的帖子

佢同我差不多,但冇試過結婚小朋友好多感受無法體會。
其實又唔駛話放棄既,順其自然囉,唔啱咪分開,自己知自己事,我就係咁諗。

複式洋房

回覆 BB女樂樂 的帖子

d男人都係信唔過

別墅

最緊要係先穩定生活和習慣。雖然機會不大但不等於無

大宅

引用:回覆 BB女樂樂 的帖子d男人都係信唔過

原帖由 sihuizhuzhu 於 15-01-28 發表
回覆 BB女樂樂 的帖子

d男人都係信唔過
所以有伴既都唔好旨意晒佢幫你咩,靠自己

大宅

其實離婚幾年後, 我終於踏出第一步, 接受一個追我既男人, 當時佢話唔介意我有個小朋友, 仲話想照顧我地。我當時都好感動, 以為自己重新得到真愛.......
可惜, 拍左一年後, 每次出到黎, 佢都有怨言, 唔想我帶埋個小朋友出街, 想只係二個人. 我當然唔肯, 點都要睇住個小朋友, 有時佢想見我都冇計, 要接受我帶埋佢出。 出到黎, 我見到佢冇主動同我小朋友講野, 連食野都係自己顧自己, 同埋我去洗手間時, 叫佢幫我睇住小朋友, 佢就自己係度同人WATSPP, 由我小朋友自己係度, 拖都唔拖佢.....我見到呢個情景, 個心好傷.... 我明白到, 呢個男人, 都唔係真心愛我。後來佢話佢識左第二個, 要同我分手, 我當時並冇唔開心, 反而得到解脫。 我認為, 離婚係唔係話遇唔到真愛, 而係機會率真係好低, 同埋始終要對方接受自己小朋友先可以。宜家, 我都唔再諗搵唔搵到真愛...

男爵府

BK Milk勳章

咁起碼都叫試過,唔得係另一回事,其實都唔一定另一半對小朋友唔好,呢度有d jm都不知幾幸福。

侯爵府

引用:其實離婚幾年後, 我終於踏出第一步, 接受一

原帖由 lwylwy235 於 15-01-28 發表
其實離婚幾年後, 我終於踏出第一步, 接受一個追我既男人, 當時佢話唔介意我有個小朋友, 仲話想照顧我地。我 ...
吾洗吾开心架!亦吾需要對D男人完全失去信心!
好男人依然是還有的,只是比较小!
離左婚我一直都有追求者,以前找了個條件好的,他願意照顾我一切,條件糸結婚后要BB比我父母及工人照顾!最后比我飛左
條件差的,食飯去街,旅行我都同他AA制,呵最后他都因为我要全職照顾儿子,嫌我小時間陪他,要同我分手不过我即刻答他,好丫分手罗
人生苦短,最緊要自己同丫仔生活得开心,其他人講乜,做乜,嘻嘻一D都影响吾到我

首頁
45678...11

尾頁

跳至