網購天地

跳至

首頁
12345...7

尾頁

男爵府

畀面勳章

點解我在圖書館借stage 1 全部都冇字?

子爵府

引用:點解我在圖書館借stage 1 全部都冇字?

原帖由 ceco 於 14-08-13 發表
點解我在圖書館借stage 1 全部都冇字?
stage 1頭12本係無字書,即靠創意講故事,圖書館有字果啲成日俾人借晒,淨返啲無字書。

男爵府

引用:我有stage 1 32本書全新,有冇jm肯接收

原帖由 ms.kalam 於 14-08-13 發表
我有stage 1 32本書全新,有冇jm肯接收
幾錢?

男爵府

引用:響玫瑰小妖8呢間舖買齊stage 1-11,比較過

原帖由 yeeyeey2k 於 14-08-12 發表
響玫瑰小妖8呢間舖買齊stage 1-11,比較過圖書館果啲,淘寶買既size細少少,但質數唔差,幾好,我大仔已睇 ...
我搵唔到呢間鋪,有無link tks。我睇過其他,有隻點讀版,但又唔係for點讀筆,咁即係咩? 你呢間stage1 幾錢包咩?

大宅

我買左STAGE 1-2, 151本書,連點讀筆,包郵到HK = RMB 498,住宅加HKD 20
我問過店主話支筆之後可以繼續用響STAGE 3以上
quality OK

店名:快樂寶寶888

男爵府

引用:我買左STAGE 1-2, 151本書,連點讀筆,包郵到

原帖由 chanhm 於 14-08-14 發表
我買左STAGE 1-2, 151本書,連點讀筆,包郵到HK = RMB 498,住宅加HKD 20
我問過店主話支筆之後可以繼續用響ST ...
你買邊間?

複式洋房

回覆:ceco 的帖子

u better buy "bambino LUK" game book la,its better forchild.

大宅

回覆 angel_charlotte 的帖子

男爵府

引用:回覆 angel_charlotte 的帖子店名:快樂寶寶

我又搵唔到,想問係咪電話serch店名唔得嫁? 請比 link 呀tks

大宅

我唔知可唔可以POST,如不能請通知DEL
呢條電腦LINK,唔知你用電話得唔得
http://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z10.1.w4004-1876611176.2.GB3CWO&id=37977972881

男爵府

引用:回覆 angel_charlotte 的帖子我唔知可唔可

我唔知可唔可以POST,如不能請通知DEL
我睇到啦,唔該你,店主話點讀筆可以用其他點讀書,有無試過呀?

子爵府

引用:Quote:原帖由 chanhm 於 14-08-14 發表回覆

原帖由 angel_charlotte 於 14-08-14 發表
我又搵唔到,想問係咪電話serch店名唔得嫁? 請比 link 呀tks
你打完舖名,記住揀店舖而唔係寶貝。

大宅

我冇其他發聲書可以比我試呀,仲有店主話9月會出STAGE 3-9

子爵府

引用:我買左STAGE 1-2, 151本書,連點讀筆,包郵到

我買左STAGE 1-2, 151本書,連點讀筆,包郵到HK = RMB 498,住宅 ...
點解我睇果間都係151本書,但支點讀筆要另外買,3xx人仔 ……夾埋套書成9xx港幣包順豐到港 差咁遠? (我睇果間店名:以馬內利7)

大宅

shanhaha 發表於 14-8-14 12:45
點解我睇果間都係151本書,但支點讀筆要另外買,3xx人仔 ……夾埋套書成9xx港幣包順豐到港 差咁遠? (我睇 ...

我都有睇過以馬內利7,最後都係買平既試下先,可能質量唔同呱

男爵府

引用:Quote:shanhaha 發表於 14-8-14 12:45 點解

我都有睇呢間,但其實支筆多唔多用?

男爵府

chanhm 發表於 14-8-14 13:29

子爵府

引用:Quote:原帖由 chanhm 於 14-08-14 發表本帖

原帖由 shanhaha 於 14-08-14 發表
點解我睇果間都係151本書,但支點讀筆要另外買,3xx人仔 ……夾埋套書成9xx港幣包順豐到港 差咁遠? (我睇 ...
你可以比較下紙質,紙質輕同簿會平啲,另外,有啲可能印得差啲,釘裝得冇咁好(有啲調亂左黎釘),有朋友買過中間有空白頁(漏印),要去圖書館借返果本黎睇,仲要唔止一本係咁。

男爵府

引用:Quote:shanhaha 發表於 14-8-14 12:45 點解

我就係 “以馬內利7” 買 普通版 stage 1-2 151本 RMB 268 (包郵寄到香港)

書嘅 quality 好好, 暫時唔見有缺頁

大宅

引用:Quote:原帖由 chanhm 於 14-08-14 發表我都

原帖由 temilyt 於 14-08-14 發表
我就係 “以馬內利7” 買 普通版 stage 1-2 151本 RMB 268 (包郵寄到香港)

書嘅 quality 好好, 暫時唔見有 ...
我見要378元,你咁平嘅?

首頁
12345...7

尾頁

跳至