自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

請問有冇人試過翻新浴缸, 效果好唔好? 有冇好既師父介紹呢
[img align=left]http://www.fx-word.com/img1/20070115/1168850504I.gif[/img]

大宅

我個浴缸都做過翻新,效果好好。而家無資料係手,要番屋企搵下的資料仲有無keep,如果有,我再post出黎啦。

原文章由 ChristyBBmama 於 07-12-31 09:45 發表
請問有冇人試過翻新浴缸, 效果好唔好? 有冇好既師父介紹呢
開心每一天

琥珀宮

畀面勳章

我都想知, 麻煩你盡快post出黎啦, thanks

原文章由 心花花 於 07-12-31 10:24 發表
我個浴缸都做過翻新,效果好好。而家無資料係手,要番屋企搵下的資料仲有無keep,如果有,我再post出黎啦。

子爵府

我屋企個浴缸啱啱返新完, 係將個浴缸拆左轉左企缸...
唔知你所謂既翻新係咪指呢样喎, 如果係既話, 我屋企所有裝修都係我老公自己同啲朋友做架, 因為我老公係做裝修既, 你有興趣既話, 可以pm我...

琥珀宮

畀面勳章

唔係呀, 唔駛拆浴缸架, 應該係從新再上色咁上下

原文章由 chinghomama 於 07-12-31 12:58 發表
我屋企個浴缸啱啱返新完, 係將個浴缸拆左轉左企缸...
唔知你所謂既翻新係咪指呢样喎, 如果係既話, 我屋企所有裝修都係我老公自己同啲朋友做架, 因為我老公係做裝修既, 你有興趣既話, 可以pm我... ...

大宅

醒目開學勳章

想請問換浴缸周圍條膠邊唔知幾$,又或可否自己換?
thx

首頁

尾頁

跳至