親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

多年無去過迪迪尼, 我只記得馳車天地和巴斯光年都係2人一車,所以會盡量避開,避免排完隊先發現單丁多咗個無得玩.
其他係咪都係咁? 如果手抱BB又是否可以媽媽同BB當一個人,咁就皆大歡喜齊齊玩?

男爵府

回覆:請幫忙: 2拖3去迪迪尼,要避開邊啲設施?

3個幾大呀?

水晶宮

畀面勳章

回覆:請幫忙: 2拖3去迪迪尼,要避開邊啲設施

驅車天地二個大人同一個差不多三歲小朋友可一齊坐ga

水晶宮

畀面勳章

仲有巴斯都可以三個坐ga, 我小朋友差不多三歲

大宅

我小朋友2至6歲,2歲果個有需要時扮手抱咁啦
如果可以坐3人就好啦!
咁我哋可以分2車(1大1細+1大2細)嗎?

大宅

我上星期見有一對夫婦加一個大約一歲多的B玩巴斯光年,俾職員要求分開兩部坐

大宅

畀面勳章

我小朋友三歲半同四歲半,經常都一拖二玩馳車天地同巴斯光年喎,連小飛象都坐過(不過都有啲驚負荷唔到),如果你擔心單丁,可以問咗職員先排隊。

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆:小余 的帖子

不如你問下職員有無parent swap,美國有架,係家長輪流玩,一個上玩、一個睇小朋友。

大宅

小余 發表於 14-8-13 13:54
多年無去過迪迪尼, 我只記得馳車天地和巴斯光年都係2人一車,所以會盡量避開,避免排完隊先發現單丁多咗個無 ...
以我记得巴斯n馳車都只能一大一小, 唔可以3個一齊坐.
其實都無咩所謂, 好多家庭都系咁玩, 我同太太同個女都系3個, 咁咪一個揸機影相囉.
覺得無咩設施要避開, 想玩咪排隊囉.
反而響排隊時千其咪動氣, 因為有好多嘢會發生, 影響玩樂心情就唔好la.

大宅

回覆 sfmeow 的帖子

上年去嗰時有㗎,小熊維尼嗰個遊戲,我同小朋友玩一次,然後出返嚟我老公同佢地再玩一次,因為我最細個小朋友未玩得要我地輪流睇住,我到好後期先知有呢個服務,有好多遊戲我老公都無玩俾我陪啲細路玩。但記得排隊前同職員講左先,睇下佢點安排,同埋而家都唔知仲有無呢個服務,咁多人打尖。

別墅

引用:回覆 sfmeow 的帖子上年去嗰時有㗎,小熊維

原帖由 sister4 於 14-08-18 發表
回覆 sfmeow 的帖子

上年去嗰時有㗎,小熊維尼嗰個遊戲,我同小朋友玩一次,然後出返嚟我老公同佢地再玩一 ...
咁我想問,點同啲職員講想用呢個services 呀,就咁問佢地有冇parent swap咁嗎?謝謝

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

我一個大人,拖兩個仔7歲,3歲,咩都一齊玩,小飛象都3人坐

子爵府

引用:Quote:原帖由 sister4 於 14-08-18 發表回

原帖由 陳羚羚 於 14-08-20 發表
咁我想問,點同啲職員講想用呢個services 呀,就咁問佢地有冇parent swap咁嗎?謝謝

...
我都試過,囡唔玩迷離莊園,我老公同大仔先玩,我就睇住細女,同職員講我睇住細囡之後先玩,職員就明白比我企另一個位等,等到我老公同仔玩左落車,就同職員講返,佢就比我玩,當然益左個大囝,佢陪我玩,可玩多1次

公爵府

回覆:小余 的帖子

巴斯我試過1拖2坐都得。車車就一定要1大1細,但你可以叫其中1個小朋友排係職員隔離,你同另一個小朋友玩完,返轉頭可以即陪佢再玩

首頁

尾頁

跳至