母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

大宅

各位準備購買spectra奶泵媽媽請注意:

我同一間online shop買左部spectra 9+,
用左2星期個泵有問題泵唔到,昨日whatsapp去問並同時講出趕住星期四番工用(產假完結),佢叫我拎去佢地office check, 萬一壞係維修期間可借機。
今日去到,送番去korea整要一個月,佢地D機hold晒比客,要借機等到星期一。
乜🔥都黎!話左趕住用,話左今日去。冇機借唔出聲!?下星期一至有?!我收工時你又收左工啦!
另外,D機留晒比D客。即佢地係冇舊機借。係咪代表佢拎新機借比客,咁個客還番時,果部機會點處理?有冇可能放番入盒當新機賣?我部機有問題會唔會...
奶泵對於全泵媽及要在職媽媽好重要,所以大家買spectra時,考慮買行貨吧!唔會貴好多。聽聞護協有行貨,如果我早D知一定唔幫襯佢地。
大家購買時要考慮清楚!小心買錯!

禁止訪問

回覆:Spectra 9+ 水貨

禁止訪問

大宅

回覆:bobeebo 的帖子

我屋企仲有個好重既電泵,而家唯有每日拎出拎入先啦!

大宅

回覆:Loveyeeyee 的帖子

No, 係bxdx bxsx!

禁止訪問

禁止訪問

大宅

我仲有泵不過好重。今日番工好似搬屋咁!

公司冇人要泵奶架!sigh!

別墅

死啦,我之前都係呢間買過野,仲諗住想同佢地買9+,黑店??

想confirm 係咪 Bxbx bxsx oxtlxt ar??

禁止訪問

回覆:C9Ma 的帖子

大宅

呢間我覺得好好服務啦,有問即答,不過touch wood 我可能未試過壞泵

別墅

我7月尾經 y 拍在 bxby bxxs 賣左個 9+,貨就一早收到,暫時未有問題,但張 receipt 到而家都未e mail 比我,我仲追緊

大宅

回覆:Kerrywws 的帖子

我7月買到而家都未收到receipt

大宅

育兒性格勳章 畀面勳章

我買果時冇問佢要receipt.....要快D問返佢要先得

大宅

又未至於話係黑店既...不過, 我對於佢冇舊機for借客用依點好有concern...

另外, 你想買野, 佢一定答得你快啦, 否則, 你仲會同佢買野咩...

但after service好差羅...

仲有張e-receipt我係等左2個星期(追左2次)...到我部機壞左拎去比佢地果日至收到...

我唔明開一張e-receipt有幾難...

我唔會再同佢地買野羅...

複式洋房

系米團購買就會咁我訂左,未比錢的!

禁止訪問

大宅

回覆:beegikaka 的帖子

我唔係團購買,係直接聯絡佢地買架!

大宅

唔會唔應數既,我經whatsapp訂,有black and white, 仲有我追e receipt 都用whatsapp. 再者,只係買左2星期。

不過,未有receipt既jm, 快D去追呀!保障下自己好!

大宅

回覆 Loveyeeyee 的帖子

嘩........嚇死我, 以為係呢間, 我上星期都同佢買左個電泵, 買完第3日先知道護協有行貨, 仲要價錢差不多

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊