美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

好媽媽勳章

早兩日去左打755 laser..
主要係想去除微絲血管,因為都好明顯。我又係 一個比較貪靚既c9, 之前都有打過微絲血管,但唔係呢間打。 係搵一個皮膚科醫生打, 但係收費比較貴。 所以冇再去。
其實之前呢間我已經有幫襯過, 做facial,打1064 laser...都冇問題!
但今次就出事, 好擔心好擔心會有疤痕!
開頭試打既時候, 我都覺得痛,但治療師話, 如果度數低 , 出黎既效果就冇野睇。 咁我咪死忍懶忍, 打完之後眼淚水都標埋,成身 震酒 。
塊面好似俾火燒一樣,心諗pk la..
輪左成個鐘頭冰,先好D!
尋日我就wtsapp 間公司,佢話睇多一個星期, 康復進度如何, 會再contact我,
跟進一下!或做其他治療。唉~好慘……

-maymay-    發表於 14-9-23 11:48
如何愛你的孩子:   
嬌寵溺愛不應該      期望過高可成害    身心健康要涵蓋
應知孩子樂與哀      每天溝通添親愛    孩子有錯耐心改
言教身教一齊來      鼓勵讚賞也應該    管放得宜劣行改
家校合作樂滿載

別墅

好媽媽勳章

回覆:留下陰影的laser分享!

如何愛你的孩子:   
嬌寵溺愛不應該      期望過高可成害    身心健康要涵蓋
應知孩子樂與哀      每天溝通添親愛    孩子有錯耐心改
言教身教一齊來      鼓勵讚賞也應該    管放得宜劣行改
家校合作樂滿載

侯爵府

睛靈勳章

回覆:tobybaby1221 的帖子

好傷,不如睇皮膚醫生啦,追美容院醫藥费。

別墅

好媽媽勳章

回覆:Wishsss 的帖子

E家我都吾知 究竟係正常定話係灼傷了皮膚。
可以追美容院醫療費?点追?教下我……

如何愛你的孩子:   
家校合作樂滿載

侯爵府

樓主本身皮膚都唔錯。除微絲血管我未聽过?等多個星期定睇醫生。我都俾晤到乜意见。祝早日康复
行到水窮處 坐看雲起時

侯爵府

㸃解一粒粒嘅?

禁止訪問

侯爵府

睛靈勳章

引用:E家我都吾知 究竟係正常定話係灼傷了皮膚。

原帖由 tobybaby1221 於 14-08-13 發表
E家我都吾知 究竟係正常定話係灼傷了皮膚。
可以追美容院醫療費?点追?教下我……
打去消委會問吓

別墅

正常唔會係咁!
好誇張!
可以告得!最小都賠醫藥費!
而家既皮膚好明顯係傷左!

寶石宮

2024年龍年勳章

快d去睇医生啦

幸福可以好簡單

別墅

好媽媽勳章

係打微絲血管,
我二日冇出街啦~
我好驚會有 疤痕!
如果我今次好得返,我以後一定唔會再夠膽做……
聽日反工順便睇埋E生!

如何愛你的孩子:   
家校合作樂滿載

別墅

好媽媽勳章

我之前係醫生到打 微絲血管,只係一日就好反!
我都覺得係灼傷左!

如何愛你的孩子:   
家校合作樂滿載

別墅

好媽媽勳章

回覆:yamiki 的帖子

Yamiki 有咩 途徑去告, 係唔係要去睇左醫生等醫生話比我聽而家既情況, 先再打去消委會問…

如何愛你的孩子:   
家校合作樂滿載

伯爵府

tobybaby1221 發表於 14-8-13 19:25
早兩日去左打755 laser..
主要係想去除微絲血管,因為都好明顯。我又係 一個比較貪靚既c9, 之前都有打過微 ...
快睇醫生唔好等!!!!

珍珠宮

hashtag影視迷勳章

好明顯係燒傷左,快d睇醫生,唔係嘅話好易留疤架. 之前我又係打laser,條疤都而家仲有淡痕

大宅

快D睇醫生,拎醫生證明

別墅

好媽媽勳章

明天我會睇,頭先我wtsapp
間野,叫個老闆 contact我…仲同佢D職員講話
明天我會去睇E生,因為好痕痛,我諗吾係正常現象,係灼傷左…
之後職員回覆話痕係正常,因為結焦後會脱。仲話佢公司有E生睇叫我星期五上去比E生睇下,吾洗出口睇E生!

如何愛你的孩子:   
家校合作樂滿載

男爵府

邊間打

侯爵府

唔好信果間野D E生, 自己係出面睇,記得拎單據, 報警LA

複式洋房

回覆:文迪羊 的帖子

你聽日出去睇醫生
拎醫生紙,睇下醫生點講!
醫生都話嚴重既 一定可以叫佢地賠償!
唔好比個間既醫生睇
佢實話冇事!

首頁

尾頁

跳至