美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:Quote:原帖由 yamilau 於 14-08-14 發表par

原帖由 嘥米飯 於 14-08-14 發表
唔貴啦,我早兩年都係呢個價,土我個fd就講到最平都要八舊
八舊
貴到咁

男爵府

引用:Quote:SOMAN2603 發表於 14-8-13 20:59 近

原帖由 JP 於 14-08-14 發表
私人教練可以教到乜器械、乜動作點做/減或firm邊個部位......有幫助ge!
但join了洗濕頭之後好難甩身,佢地 ...
我果個教練都ok ,唔算hard
同埋佢知唔係我比錢,我同佢講決定權唔係我度,sell我無用

大宅

回覆:有無人join左physical

我join 左300四個月,好小去,去到焗下桑拿跑下步甘,我同學,男,入左會277一個月,再請教練660一堂,前幾曰見到佢,竟然多左個肚腩,唔知好嬲定好笑

大宅

引用:Quote:原帖由+嘥米飯+於+14-08-14+發表唔貴

原帖由 yamilau 於 14-08-14 發表
八舊
貴到咁
中環貴d掛

大宅

回覆:有無人join左physical

Physical 既教練好hea, 無心教。 如要$600-800一堂,不如豪d, 請沒女個健身教練-鴨仔,呢個好pro,好得。

禁止訪問

複式洋房

回覆 mic_kwan 的帖子

我最近都Joined.

開頭信D教練會點幫你 ($660一堂, 12 課試下) ,假的. 第一堂下半堂就說我d根好緊, 找個拉根師。又要加$660一堂,又是一年才見有效!!! 不Join.

下一堂就轉新的教練又話他精於Core Training, 之前Sell不到的, 眼都不望你一眼.

上不夠四堂, 又用InBody測驗, 成績好了些, 又Sell 一年課程 (用兩年去供,就好似每月千多月的假象, 實是每月花over $26XX).

太貴不Join, 因有小進步但不覺得值over $600/hr.

之後就現形了, 服務不熱心, 遟上課多休息, 只有訓練再訓練.

過了兩堂想真的試下Weight training. 佢又有機會找另一位教練Sell你, 說他才是專課, 要教又要加課堂仲要$800/hr. 其實原先教練在其他時間有見佢教其他人Weight Train.

希望大家明白他們是怎運作, 覺得OK先好Join. 我回想身體健康不一定PHY, 有很多方法. Good Luck

首頁

尾頁

跳至