想生BB

跳至

首頁

尾頁

男爵府

原文章由 tigerl 於 08-3-11 12:28 發表
woh,

我都係一見啡就當day 1架喎!

==>tigerl 媽媽

哦,係呀?我就見紅先計。妳以前都有啡架?

如果以後都 keep 到無啡就好喇,唔知關唔關事飲左蜜糖呢,上個 cycle 我夜晚記得就飲,有 sister 教話對改善卵巢功能好。

王國長老

王國長老

各位:

本話題回應數已超過二千, 希望大家可以另開新part繼續討論, 謝謝!

edea
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

大宅

唔係次次都有啡, 但亦未必係即見紅, 有時由少少啡開始啦, 不過唔係好耐,可能係頭一日!

原文章由 wohwoh 於 08-3-11 12:55 發表

==>tigerl 媽媽

哦,係呀?我就見紅先計。妳以前都有啡架?

如果以後都 keep 到無啡就好喇,唔知關唔關事飲左蜜糖呢,上個 cycle 我夜晚記得就飲,有 sister 教話對改善卵巢功能好。 ...

[ 本文章最後由 tigerl 於 08-3-11 14:07 編輯 ]

男爵府

原文章由 edea 於 08-3-11 13:34 發表
各位:

本話題回應數已超過二千, 希望大家可以另開新part繼續討論, 謝謝!

edea

各位 sister,等 kitnat 番離開個 Part IV 定點好呀?

男爵府

hello,
昨日好busy
我上個月7號m, 8號心急check無bingo, 到今日都未有m, ...
(成日同自己講, 可能太早, 所以check唔到)

原文章由 wohwoh 於 11/3/08 14:16 發表

各位 sister,等 kitnat 番離開個 Part IV 定點好呀?

男爵府

原文章由 elaine_272 於 08-3-11 14:54 發表
hello,
昨日好busy
我上個月7號m, 8號心急check無bingo, 到今日都未有m, ...
(成日同自己講, 可能太早, 所以check唔到)

==>elaine 媽媽
咦咦咦,好有機播,今日都成 11 號囉。

點好呀,等 kitnat 番離開新一版定我地攪好 D?怕唔怕太長俾版主 cut 左 D message?

男爵府

希望中啦
板主出到聲就要轉啦, 你介唔介意開呀
原文章由 wohwoh 於 11/3/08 15:02 發表

==>elaine 媽媽
咦咦咦,好有機播,今日都成 11 號囉。

點好呀,等 kitnat 番離開新一版定我地攪好 D?怕唔怕太長俾版主 cut 左 D message?

洋房

我已經開左啦!快d o黎啦!
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1328575&extra=page%3D1

btw, 你地估下我係邊個?

首頁

尾頁

跳至