想生BB

跳至

首頁

尾頁

男爵府

原文章由 tigerl 於 08-1-3 11:27 發表
咁驚, 第日點做人媽媽呀???

==>tigerl 媽媽

到時局住個膽先識得大呀,嘿嘿。:lol

聽講最難度高係同個 B 沖涼播。

[ 本文章最後由 wohwoh 於 08-1-3 11:41 編輯 ]

男爵府

原文章由 wohwoh 於 08-1-3 11:11 發表

==>kaboBB

驚呀,一 pat 粉團好似好易整親,我由細到大都唔敢抱 BB 架。

係呢,妳個 B 計劃開始左幾耐呀?今年幾多歲?

我開始左一個月咋~
今個月啱啱踏入左3字頭lu:-( 你呢?

男爵府

原文章由 tigerl 於 08-1-3 11:27 發表
咁驚, 第日點做人媽媽呀???

到時就幾驚都要頂梗上囉

男爵府

原文章由 kaboBB 於 08-1-3 11:59 發表

我開始左一個月咋~
今個月啱啱踏入左3字頭lu:-( 你呢?

==>kaboBB

我試左 6 個 cycle 嚕,唔知幾時先成功呢?

我就離 32 喇,3 字頭唔使 :-( ,個心仲年輕就得,我仲好鍾意公仔同卡通片架。:mrgreen:

大宅

各位午安~~!
我今日sickleave呀 因為琴晚為食,食左老麥既朱古力新地,可能太凍了 所以搞到腸胃炎呢:cry: 唉~返工第2日就請病假,好似唔係幾好咁
tigerl,woh,我今年已是第4年派利是喇,係架,初初很唔慣,係肉赤的,不過派到第2年就冇咩了
tigerl,你小腿無咩嘛?係呢,而家要唔要買過d大d size既鞋呢?
kabobb,我由07年中開始試,初初唔勤力的,又冇用d仔,由9月開始用d仔到現在囉,我而家28歲,希望年底前可生返個囡囡

大宅

原文章由 wohwoh 於 08-1-3 11:39 發表

我都聽聞沖涼係很高難度,我個人不是快手的人,我第時唔知會點,不過呢d野係熟能生巧的!

男爵府

原文章由 kitnat 於 08-1-3 12:45 發表
各位午安~~!
我今日sickleave呀 因為琴晚為食,食左老麥既朱古力新地,可能太凍了 所以搞到腸胃炎呢:cry: 唉~返工第2日就請病假,好似唔係幾好咁
tigerl,woh,我今年已是第4年派利是喇,係架,初初很唔慣, ...

==>kitnat

妳無事嘛?呢幾日要戒下口喇,今日好好休息。

呀,唔知妳知唔知原來明珠播緊 pingu 呢?o個日 (31 號) 收早返到屋企一開電視就見到,時間大概四點幾。

子爵府

仲有一日就開彩啦, 不過我估都係唔中多, 因為今日check 過都無:-( :-(

男爵府

原文章由 Bebichhichi 於 08-1-3 13:16 發表
仲有一日就開彩啦, 不過我估都係唔中多, 因為今日check 過都無:-( :-(

==>Bebichhichi

妳用棒棒 check?平時 cycle 準唔準?

大宅

沖涼頭一兩次都幾驚架...不過好快就會好純熟架喇....

原文章由 wohwoh 於 08-1-3 11:39 發表

大宅

Kitnat,你小心d喇,琴日先俾個中醫叫我唔好飲咁多凍野,...今日食晝又飲凍o茶....

各位午安~~!
tigerl,woh,我今年已是第4年派利是喇,係架,初初很唔慣, ...

大宅

原文章由 wohwoh 於 08-1-3 13:12 發表

==>kitnat

妳無事嘛?呢幾日要戒下口喇,今日好好休息。

呀,唔知妳知唔知原來明珠播緊 pingu 呢?o個日 (31 號) 收早返到屋企一開電視就見到,時間大概四點幾。 ...

我個肚仍然要攣住先會好d,因為d腸喇住痛.
thanks...:)

我1號果日都發現呀,不過當時在廚房整緊野,黎唔切睇就做完了,唔知仲有冇得做呢?我今日4點再開tv睇睇有冇先.:mrgreen:

[ 本文章最後由 kitnat 於 08-1-3 13:57 編輯 ]

大宅

原文章由 siumi 於 08-1-3 13:47 發表
Kitnat,你小心d喇,琴日先俾個中醫叫我唔好飲咁多凍野,...今日食晝又飲凍o茶....

係啦,最衰我老公囉,在樓下食完飯就引我買黎食,本身我已話禁凍唔好食雪糕架喇,但比佢氹左氹就買左了,仲係一人一半添,如果我食晒一杯,我諗後果不堪切想!!!:(

男爵府

我今年第7年派啦, 派得多都重有d肉赤:mrgreen:
我而家27歲, 有個2歲幾仔仔, 希望生多個女, 湊個"好"字:lol
唔知今次有無機呢

男爵府

你好d未呀? 唔好食涷野住啦
我昨晚都食咗大大碗雪糕, 我訓練有素, 差唔多一日一杯, 有時唔止添(成日想食多d快d唔想食)

原文章由 kitnat 於 3/1/08 13:59 發表

係啦,最衰我老公囉,在樓下食完飯就引我買黎食,本身我已話禁凍唔好食雪糕架喇,但比佢氹左氹就買左了,仲係一人一半添,如果我食晒一杯,我諗後果不堪切想!!!:( ...

男爵府

原文章由 kitnat 於 08-1-3 13:56 發表

我個肚仍然要攣住先會好d,因為d腸喇住痛.
thanks...:)

我1號果日都發現呀,不過當時在廚房整緊野,黎唔切睇就做完了,唔知仲有冇得做呢?我今日4點再開tv睇睇有冇先.:mrgreen: ...

==>kitnat

我去左 tvb 個網喇,今日 5 點有得做,不過得o個 5 分鍾咋。

男爵府

原文章由 siumi 於 08-1-3 13:47 發表

==>siumi

回想起當日同晴晴第一次沖涼,會唔會好雞手鴨腳呢?:loveliness:

我而家盡量唔飲凍野,乳酪都拎出離攤下先食,人地話唔為要 B 女人都係唔好食同飲太多生冷野好 D,我估都有道理既。

別墅

你而家好返啲未呀!!! 好好保重身體呀!!!

腸胃炎要好好地戒口呀 , 唔好咁為食了!!!

各位午安~~!

男爵府

原文章由 elaine_272 於 08-1-3 14:11 發表
你好d未呀? 唔好食涷野住啦
我昨晚都食咗大大碗雪糕, 我訓練有素, 差唔多一日一杯, 有時唔止添(成日想食多d快d唔想食)

==>elaine_272

一日一杯?嘩,果然係訓練達大師級水準。

我就間中啦,早輪 OK 隻豆付雪糕好好味,有無試過呀?:D

大宅

elaine,原來你禁早就結婚了?已第7年喇!
你可以食禁多凍野...厲害!不過想有bb,話唔好食凍野的,會凍親個肚仔架喎(今次可能是個天比個教訓我呢:lol: )
我中醫都叫我兩公婆咪食凍野,點知今次賴野,真係唔好比佢知,實話我呢:mrgreen:

woh,得果5分鐘,邊夠喉,tvb禁估寒架!

首頁

尾頁

跳至