自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

而家E個年代...仲多唔多人鍾意曬仔女D 靚相~~~?

曬相曬到好似菲林年代甘呢???

伯爵府

引用:而家E個年代...仲多唔多人鍾意曬仔女D 靚相

原帖由 cky_01b 於 14-08-15 發表
我會哂!

伯爵府

我想拎D相曬呀,但影得太多未有時間整理

大宅

認識瑞士牛牛第三回 育兒性格勳章

回覆:而家E個年代...仲多唔多人鍾意曬仔女D 靚相~~~

我會晒,仲諗住整相簿,方便收藏

囉~囉~囉嘻who也~囉嘻who也~囉嘻who!

男爵府

我都有曬...但好似愈來愈多~~~

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

BB時會曬多啲
大咗反而少 用個HARD DISK載好就算

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

cky_01b 發表於 14-8-15 11:02

我間唔中曬下 (大概20張)
因為好多時學校失驚無神要交相 仲要係家庭相

vickymok717  exactly  發表於 14-8-15 12:34

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

曬已經好少, BB時就有曬, 大左都係靠FACEBOOK 同用HARDDISK 儲存

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我, 間中都會曬

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

無,好少晒相,係去完旅行會印一本相簿,當留念

大宅

有曬!奉勸大家習慣定期Keep住曬精選相片!電子產品和數碼資料存放不可信,要壞不會通知你!

男爵府

曬 一次過曬幾百張

用戶要求終止服務

引用:而家E個年代...仲多唔多人鍾意曬仔女D 靚相

原帖由 cky_01b 於 14-08-15 發表
我有曬,想同囡囡用相簿睇相,唔想連睇相都要對住個mon

伯爵府

畀面勳章

用HARDDISK 儲存

禁止訪問

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

nicolebean 發表於 14-8-15 12:09
曬 一次過曬幾百張

me 2 , 一次過晒 3,4 百張.

BB 時期會多D , 而家通常係大時大節, 學校活動, 旅行後 儲埋一次過先晒一次 特別靚/得意果D , 更會晒 5R / 8R / 2R 過埋膠貼係屋企四周

久唔久都會揭下相簿睇下.

禁止訪問

BK Milk勳章

珍珠宮

回覆:cky_01b 的帖子

我以為曬命嗰曬
仔上了小學就無曬

大宅

我會,因為始終電腦既野唔知佢幾時壞,萬一無晒咪大煲,無得返轉頭嫁喎,但會揀黎晒,一個節目or地方影既相最多晒6-7張

侯爵府

認識瑞士牛牛第三回 DHA勳章 陪月勳章

cky_01b 發表於 14-8-15 11:02
揀d靚嘅嚟曬

首頁

尾頁

跳至